12pcs Paukščių Repeller Nerūdijančio Plieno Paukštis, Karvelis Nagai Atstumiantis Šuoliai Polikarbonato Varnėnai Kenkėjų Kontrolės Sodo Paukščių Gaudytojas

€3.98

-27%

€5.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: repeller kates, gyvates, paukščių scarer, stabdžių karvelis, balandžių atstumiantis saulės, kenkėjų atstumti, kenkėjų atmesti, bird spike, balandžių spąstus, bird repel, triušis spąstus.

Savybės:

1、PATVARUS, ILGALAIKIS MEDŽIAGŲ: Sunkiųjų nerūdijančio plieno prongs su tvirtas, UV spindulių apsaugotas polikarbonato bazė siūlo puikus derinys, lankstumą ir efektyvumą smaigalys rinkinį daug metų be priežiūros nereikia.

2、LENGVA ĮDIEGTI: smaigalys rinkinys ateina su iš anksto išgręžtas skyles ir klijai laidininkus, kad montavimas greitas ir paprastas, pakuotėje taip pat yra patogi instrukcija.

3、Puikus balkonai, stogai, svirnas gegnių, prekybos ženklų, terasa, automobilių stovėjimo aikštelių ir dar daugiau.

4、HUMANIŠKAS PAUKŠČIŲ ATBAIDYMO SPRENDIMAS: rinkinys tinka įvairių tipų kenkėjų, paukščių, tokių kaip balandžiai, žvirbliai, varnėnai, varnos, juodieji strazdai, grackles, žuvėdros, kregždės, šikšnosparniai ir net laipioti gyvūnų.

5、UNIVERSALUS NAUDOJIMAS: šuoliai gali būti montuojami išilgai bet padidėjusi srityse, pavyzdžiui, stogai, kaminai, gazebos, net šalia disko TV antena (ne RF trukdžių), bokštai, vožtuvai, laiptų, paramos struktūrų, etatų, trapai, kreivų paviršių arba bet koks plotas, yra užteršti paukščių išmatų.

Parametras:

Produkto pavadinimas: 3m Paukščių Šuoliai

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: aukštos kokybės plastiko bazė + 304 nerūdijančio plieno viela

Dydis: Apytiksl. 25CM, adata yra 1,3 mm skersmens, ilgis: 11 cm, viršelis: 8 cm, 30 Šuoliai

Įpakavimas: spalva karton. pakuotėje

Pakavimo sąrašas:

A: 1x 25cm Paukščių Šuoliai

B: 1x12pcs 25cm Paukščių Šuoliai

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Kenkėjų Rūšis Bats, Earwigs, Pelių, Gyvatės
Vardinė Įtampa 220V
Atstumiantis Tipas Ultragarsinį Kenkėjų Repellers

Panašūs produktai