Birdcage Moskitų Ritės Laikiklį Šiaurės Stiliaus Namo Kaustytomis Geležies Atspari Ugniai Moskitų Ritės Saugojimo Narve Galima Pakabinti Nešiojamų

€0.88

-33%

€1.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sulankstomas šiukšlių, pupų xl, uodai repeller tablet, vabzdžių gaudyklė, uodai juostelės, padangų traukos, uodų tablečių elektros, vabzdžių atstumti, uodai raketę, uodai lipdukas.

Aprašymas:

Jei jūs gyvenate atogrąžų šalyje, yra realus skausmas, ypač drėgnu oru, kai jie klesti ir vis kelia pavojų gyvybei

ligos, kad jie išplito į mus, turime būti apsaugoti.Šis gabalas dekoro dvigubai daugiau, kaip moskitų ritės laikiklis, leidžianti jums apsisaugoti

jūsų šeimos stilius.Kietas dėklas ant dugno gali sugauti pelenai, ir nuolat grindų valyti.

Žiedo formos rankena leidžia lengvai pašalinti ritės ir jį perkelti bet kur be yra scalded.Šios elegantiškos formos dizainą, todėl jis yra unikali dekoracija namuose, biure, parduotuvėje, rinkos ir daugiau vietos.

Malonus vasarą su mūsų moskitų ritės laikiklį!Šis produktas yra specialiai skirtas deginimas uodų ritė saugiai ir patogiai, pašalinti gaisro pavojų.

Viršuje skylę leidžia jums perkelti jį patogiai, taip pat galite pakabinti jį ant sienos.

Yra keturios guminės trinkelės ant dugno apsaugoti nuo slydimo.Idėja namų, bibliotekos, viešbučio ir biuro reikmėms.

Tai moskitų ritės laikiklis yra pagamintas aukščiausios kokybės plieno su purškimo valymo, ryškios spalvos ir Birdcage forma daro jį unikalų ir patrauklų.

Retro išvaizda moskitų ritės degiklis daro jis tinka įvairių dekoracijų stilius, tai yra daugiau nei paprastas turėtojas, bet ir elegantiškas namų dekoro.

Matmenys: 12.7*20.7*4.5 cm

pastaba: neleiskite vaikui išvengti nudegimų, ir ne vietoje ją vėjuota vieta.

komplektą sudaro:

1x moskitų ritės lentynos

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Vardinė Įtampa Nėra
Kenkėjų Rūšis Uodai
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Atstumiantis Tipas Uodų Smilkalai

Panašūs produktai