12V Automobilio Žiurkių, Graužikų Ultragarsinės Atbaidymo Kiaunė, Šoko Transporto priemonės Vimo Pelės, Kurmiai, Repeller Variklio Skyriuje Kenkėjų Kontrolės

€5.15

-28%

€7.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių oro smūgiai, atstumti, "pasidaryk pats" ultragarsinė automobilio, ultragarso šuo automobilį, pelių spąstai, kenkėjų atstumti, automobilių pelės, kurmis, anti shock automobilių kilimėlis, barzdos automobilių.

12V Automobilio Žiurkių, Graužikų Ultragarsinės Atbaidymo Kiaunė, Šoko Transporto priemonės Vimo Pelės, Kurmiai, Repeller Variklio Skyriuje Kenkėjų Kontrolės

Ypatybė:

Kintamojo dažnių išėjimo laiką taip pat pasikeitė, intervalais, kuris sumažina klausos atsparumas žiurkių ir yra lengviau dirbti.

Akumuliatoriaus įtampa žema įtampa aptikimo funkcija yra mažesnis nei 92V, ir produktas bus greitai, kad įtampa yra per maža, ir sustabdyti darbo, siekiant apsaugoti bateriją.

Kai baterijos įtampa yra atkurta, produktas bus automatiškai persijungs į budėjimo būseną.

Aukštos temperatūros atsparios medžiagos, ABS medžiagos ir liepsną medžiaga yra tiksliai lydyto užtikrinti, kad produktas veikia normaliai variklio skyriuje.

Pelės bijo saulės šviesos ir mirksi tamsoje.

Specifikacija:

Dydis: 8.4x8x3.1cm/3.31x3.15x1.22in

Darbinė įtampa: DC12V

Darbinė srovė: 40mA, laukimo 5mA

Darbo dažnis: 12kHz-25kHz

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Automobilių Žiurkės Atstumiantis

1 x Vartotojo Vadovas

Kenkėjų Rūšis Pelių
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai