"PASIDARYK pats" netoksiškas Sode Žiurkių Spąstus Slenksčius Pelės Catcher Masalas Žiurkės Valdytojas Kenkėjų Atmesti Žudikas Pelių Spąstai

€1.58

-40%

€2.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: reklama žiurkės skundiko, ganzo žiurkės skundiko, žiurkės fink vinilo, žiurkės fink kalėdų, žiurkės fink xr, žiurkės fink ženklas, krepšys žiurkės skundiko, žiurkės fink rožinė, žiurkės fink palaidinė, gorra žiurkės skundiko.

"PASIDARYK pats" netoksiškas Sode Žiurkių Spąstus Slenksčius Pelės Catcher Masalas Žiurkės Valdytojas Kenkėjų Atmesti Žudikas Pelių Spąstai

Ypatybė:

Žmogiškas ir netoksiškas:barelį spąstus naudoja netoksiškas masalas, tokie kaip žemės riešutų sviestas.Ir nenaudoja pavasario pakrovimo mechanizmą, todėl jis yra saugus augintiniais ir vaikais.

Ši konstrukcija padeda išvengti rizikos pirštais arba nagais utknięcie, arba sulaužyta.Higienos nekontaktinės konstrukcija užtikrina, netoksiškas, kraujo nemokamai, o ne žudyti.

Auto reset sugauti kelis pelėms, naudojant tik spąstuose, palyginti su lipnių gaudyklių, snap spąstų ir visų kitų tipų kad tik sugauti vieną arba dvi peles, šis medinis pelėkautai bus automatiškai iš naujo nustatyti " nuolat sugauti daugiau pele.

Tik medinis pelėkautai reikia sugauti visi pelėms į vietą, be toliau pirkti kitų mousetraps.Tai yra daugkartinio naudojimo ir labai veiksminga!

Specifikacija:

Medžiaga: DPK

Spalva: Balta

Rokeris: Ilgis: 30*10*2cm/11.81*3.94*0.79"

Aukštis po surinkimo: apie 13.8 cm/5.43"

Svoris: 300g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Slenksčius Pelės Catcher

Kenkėjų Rūšis Tabletes Klaidas, Pelių
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai