1pcs Nerūdijančio Plieno 25cm Paukščių Atbaidymo Šuoliai Stabdžių Balandžių Nagų Paukščių Atgrasymo Priemonė Balandžiai Pelėda Mažų Paukščių Tvora

€0.80

-30%

€1.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grindų plieno šuoliai, "pasidaryk pats" katė atgrasymo, vabzdžių gaudyklė, birds repeller ultrasonic, stabdžių karvelis, balandžių atstumiantis saulės, bird spike, folijos servetėlės, bird repel, uodų pleistras lipdukai.

Ypatybė:

100% Brand new ir aukštos kokybės

PATVARUS, ILGALAIKIS MEDŽIAGŲ: Sunkiųjų nerūdijančio plieno prongs su tvirtas, UV spindulių apsaugotas polikarbonato bazė siūlo puikus derinys, lankstumą ir efektyvumą smaigalys rinkinį daug metų be priežiūros nereikia.

LENGVA ĮDIEGTI: smaigalys rinkinys ateina su iš anksto išgręžtas skyles ir klijai laidininkus, kad montavimas greitas ir paprastas, pakuotėje taip pat yra patogi instrukcija.

Puikus balkonai, stogai, svirnas gegnių, prekybos ženklų, terasa, automobilių stovėjimo aikštelių ir dar daugiau.

HUMANIŠKAS PAUKŠČIŲ ATBAIDYMO SPRENDIMAS: rinkinys tinka įvairių tipų kenkėjų, paukščių, tokių kaip balandžiai, žvirbliai, varnėnai, varnos, juodieji strazdai, grackles, žuvėdros, kregždės, šikšnosparniai ir net laipioti gyvūnų.

UNIVERSALUS NAUDOJIMAS: šuoliai gali būti montuojami išilgai bet padidėjusi srityse, pavyzdžiui, stogai, kaminai, gazebos, net šalia disko TV antena (ne RF trukdžių), bokštai, vožtuvai, laiptų, paramos struktūrų, etatų, trapai, kreivų paviršių arba bet koks plotas, yra užteršti paukščių išmatų.

Aprašymas:

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis:25cm/9.84 į

Komplektą sudaro:1 X Paukščių Šuoliai

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2. Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Atstumiantis Tipas Uodų Lipdukai
Kenkėjų Rūšis Bats, Earwigs, Pelių, Gyvatės
Vardinė Įtampa Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HELTC

Panašūs produktai