Kontrolės Panika Įrenginio Lazerio Šviesą Atspindinčios Paukščių Ratai Kabo Spiralės Atšvaitas Kovos Su Paukščių Juosta Gąsdina Paukščių Kaspino Juostos Atstumiantis

€0.83

-33%

€1.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlyna lazerio, medžiotojas liemenė, lazerio galia, lazerinis, paukščių scarer, bird spike, bird repel, black eagle paukštis, Paukščių Panika Juosta, gyvūnų masalui.

Kulka Taškų:

1、Laikyti Paukščiai Toli: kabo vėjo sukimo spiralės atšvaitas naudoja atspindys vėjo ir šviesos, laikyti paukščiai, toli nuo bet kurio kampo.Sukurta siekiant veiksmingai panika paukščiai iš "windows", valtys, terasos, automobiliams, stogai, pašiūrės, pilka ir vaismedžiai.

2、Aukštos Kokybės: kabinti vėjo sukimo spiralės reflektorius pagamintas iš saugių, netoksiškų plastiko ir nesukels žalos aplinkai ir gyvūnams.Tai gali užkirsti kelią paukščių, paspaudus "windows", paliekant išmatos, kasti skyles ir statybos lizdus.

3、Tinkamą Dydį: panika paukščių diskų įrenginys yra apie 14.96 cm aukščio, pakankamai pritraukti dėmesį toli paukščių.Su dvipuse veidrodžio paviršiaus, todėl jie yra labiau reflektuoti ir gauti daugiau saulės šviesos kelią paukščių patekimo.

4、Lengva Įdiegti: Pridedamas kablys, ji yra lengva įdiegti ir vieta.Puikus pakaitalas paukščių baisu juosta arba šuoliai.Lengvai užsideda prietaiso tiesioginiuose saulės spinduliuose ir efektyviai naudoja vėjas pučia.

5、Praktiniai ir Dekoratyviniai: panika paukščių diskų įrenginys yra ir praktiška, ir dekoratyvūs.Jis gali būti naudojamas žemės ūkio naudmenų apsaugoti ryžių ir daržovių, arba pakabinti ant vaismedžių ar apsodintas.Labai veidrodinį spirale sukti kaip sukasi vėjas, o paukščio prietaisas gali linguoti vėjas.Pridėti puiki puošmena jūsų namuose ir sode!

Pakavimo Sąrašas:

Kabo Vėjo Sukimo Spiralės Reflektorius *1

Pastabos:

Dėl vadovo matavimo, ten bus tolerancijos produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome apie tai.

Kilmės KN(Kilmės)
Origin1 KN(Kilmės)
Nustatyti Type1 No
Tipas Kabo Vėjo Sukimo Spiralės Atšvaitas Panika Paukščių Diskų Įrenginys
Parama didmenine ir dropshipping
Vardinė Įtampa Nėra
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai