Greitai Užšaldyti Kokteilius Taurės Namų Milkshake Butelis Ižas ir Purtyti Maker Greitai Aušinimo Puodelio Ledų Pažliugęs Maker Puodelis

€3.51

-47%

€6.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ižas mažylis taurė, kubas ice maker", kamuolys ice maker", puodelio ledų, išspausti ledo butelis, valgyti šūdas, greitai užšaldyti naujai kokteilius, Bingo Kortelės, elsa sušaldyti, antspaudas ledo butelis.

Aprašymas:

Jums reikia įdėti jį į šaldiklį sluoksnis šaldytuve 4 – 5 valandas, tada supilkite jūsų mėgstamiausias gėrimas, išspauskite jį ir galite skonis skanus pochlebca.

Naudojant maisto kokybės silikono ir PP medžiagos, ekologiška ir sveika.

Tiesiog supilkite savo mėgstamą gėrimą, suspauskite švelniai ir jūsų pažliugęs yra pasiruošę iš karto!Mėgaukitės pažliugęs šalis su skirtingo skonio, puikus pasirinkimas sulčių ar soda, ar jūs galite pridėti pieno, kad storas milkshake ar ledų.

Built-in maisto kokybės užšalimo skystis ir sudedamųjų dalių yra keičiamos šilumos ir šaltojo, kad jis skanus.Gali būti pakartotinai naudojamas, gali būti padalyta ir nuplauti su vandeniu, dažniausiai užšaldyti kartą ir naudojamas tik vieną kartą, built-in kondensatas turi galiojimo laikas: 18 mėnesių

350ml didelės talpos, leis jums mėgautis skanus ir gaivus kokteilius karštą vasaros!

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas, PP

Dydis: apytiksl. 10.6x10.6x20.6cm/4.17x4.17x8.11 colių

Talpa: 350ml

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Pažliugęs Maker " Ledo Taurė

1 Gabalas Šaukštas

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Medžiaga Silikono
Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kūrėjai
Funkcija Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Ledų Įrankiai

Panašūs produktai