1pcs 4 Prisijungę Silikono Formų Skirti Naminiai Ledai Virtuvė "Pasidaryk pats" Desertas Sulčių Popsicleice Kremas Priėmimo Įrankis Ledų Pelėsių

€3.45

-30%

€4.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sujungti 4 patraukti, 4 blykstės jungtis, sujungti 4 kelionę, sujungti 4 vidutinio, sujungti 4 linijos, sujungti 4 1, prisijungti 4 dideli, sujungti 4 kompiuteriai, sujungti 4 spalvų, prisijungti 3 4.

Į paketą įeina: 1*Keturių iš eilės ledų pelėsis

Naminiai ledai pelėsių, "PASIDARYK pats" silikoninė virtuvės, ledų pelėsių formavimo priemonės, desertas sultys ir ledai stick ice maker" Medžiaga: Maisto kokybės silikono Spalva: Balta Aukštas atsparumas temperatūrai: -40~+230 laipsnių Išorės matmenys: Apie 256x260x145mm Charakteristika: Pagamintas iš silikono, labai minkštas.Vientisas die-casting technologija yra patvarus, o ne lengvai deformuotis.Vidinės sienos pelėsiai, sklandžiai ir anti-klijuoti, lengva demold, nepalieka likučių, jokio purvo, lengvai valomas Jis yra saugus naudoti, orkaitės, mikrobangų krosnelės, indaplovės ir šaldytuvai.Naudojamas, kad ledai, šokoladas, tortas, ir tt.Patarimai: 1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti šiek tiek skiriasi, aukščiau matmenys yra nuoroda tik. 2. Dėl apšvietimo efektai, šviesumo/kontrasto parametrus ekrano ir kitų veiksnių, gali būti kai kurių skirtumų tarp svetainės nuotraukomis ir tikrosios spalvos toną.

Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kūrėjai
Sertifikavimo CIQ
dydis As the pictures shown
Medžiaga Kita, Maisto kokybės silikono
Paketas Apima 1*Keturių iš eilės ledų pelėsis
Prekės Pavadinimas LINSBAYWU
Spalva Kaip nuotraukose parodyta
Tipas Ledų Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti

Panašūs produktai