1pc Kremas Ragų Formų Virtuvės Įrankis Kepimo Ledai Kūgio Formos "PASIDARYK pats" Maker Dekoravimo Kepimo Priedų Pizzelle Roller Naudinga Dovana

€1.19

-49%

€2.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūgio formos, plastikiniai ledų kūgius plastiko, virtuvės kiaušinių laikymo dėžutė organizatorius šaldytuvas, cone maker, pyragas kūgis, ice cream priemonė, ledo kubelių forma dangtis, pliurpalas roll, kūgio turėtojas, ledo liejimo formos.

Savybės

1.Išvaizda yra puikūs ir turtinga, ir galutinis produktas yra gražus.

2.Puikus aksesuaras kurti malonią atmosferą, kai pyragus.

3.Pagamintas iš ABS plastiko, patvarus ir patikimas, lengva valyti.

4.Saugus ir Patvarus:Pagamintas iš 100% Maisto kokybės ABS sutirštės medžiagos, tai ilgaamžės kepimo įrankis yra puikus pizzelle voleliu, norvegijos krumkake voleliu, arba pliurpalas cone maker " įrankį.Saugus ir higieniškas, didelis kietumas, tvirtos ir ilgaamžės.

5.Ergonomiškas Dizainas:paviršius yra sklandžiai ir ne klijuoti, lengva valyti ir paprasta, kad ledų kūgis.Kontūrinė rankena patogiai telpa rankoje, matavimo , su sklandžiai apdaila yra lengvas, tačiau tvirtas.

6.Plačiai Naudojamas:Jūs galite naudoti ją padaryti pliurpalas spurgų ir ledai, saldūs norvegijos krumkakes, grietinėlė ragų slapukus, ir trapumą arba chewy italijos pizzelles.Galutinis produktas-tai gražus, stilingas ir skanus, padėti jums padaryti ledų kūgis.

Aprašymai:

Medžiaga: ABS

Dydis: 23.5x5cm / 9.25x1.97inch

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

1*Kremas Ragų Pelėsių

Pakavimo sąrašas

1*Kremas Ragų Pelėsių

Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Eco-Friendly
Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kūrėjai
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Plastiko Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ISINLIVE

Panašūs produktai