Geometrinės Formos Cakesicle Pelėsių Popsicle Silikono Desertas Pyragas Kepimo Formą Virtuvė "PASIDARYK pats" Priėmimo Saldainis Įrankiai Lašas Laivybos

€1.47

-29%

€2.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silicio cakesicle pelėsių, alu tortas pelėsių, svaras, pyragas pelėsių silicio, popsicle pyragas, kūgio formos, tortas, pyragas produktas, saldainis, bamboo mold.

aprašymas:

100% aukštos kokybės

[Lengvai valoma] vidinės sienos, formos, lygus, ne lipni, lengvai demold, nepalieka likučių, jokio purvo, ir lengva valyti.Tiesiog išvalykite jį šiltu vandeniu su muilu!Po valymo, įdėkite formą į saugojimo erdvės, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių iki kito naudojimo.

[Sveiką ir skanų] Tai labai tinka priėmimo ledų, šaldytų sulčių ir kitų sudedamųjų dalių, tokių kaip tyrė, jogurtas, želatina, vaisiai, desertas, uogienė ir želė, ir kt.Kiekvienos rūšies šaldyto maisto gali puikiai atitikti skonį jūsų šeimai.Padaryti savo skanūs ledai, kad jūsų gyvenimas saldesnis.Mes tikime, kad jūsų šeimos, ir mėgėjams patiks šis naminis desertas.

Maisto Klasės SiliconeMade maisto kokybės silikono, be jokių cheminių danga, netoksiškas, minkštas ir atsparus vandeniui.Mūsų ledų formos yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, silikono, kuris yra netoksiškas, beskonis ir nėra lengvai deformuojasi.Kadangi popsicles yra horizontalios, jie gali būti lengvai puošia saldainiai, riešutai arba vaisiai.

[Visų natūralių ledų] Jūs galite lengvai padaryti įvairių skonių visų natūralių ledų iš sulčių, vaisių tyrės, jogurtas, vaisiai, ledai, desertas, džemus ir kt., taip pat nieko, kuriuos norite įtraukti, būtų išvengta pridedant priedų, popsicles rinkoje Ir pigmentai.

[Patogus saugojimo] Popsicle pelėsis gali atlaikyti temperatūras nuo -40 iki 230 laipsnių Celsijaus, ir gali būti saugiai naudojamas orkaitės, mikrobangų krosnelės, indaplovės ir šaldytuvai.Ne-lazdas paviršiaus apdorojimas bus išleisti maisto lengvai.Specialaus dizaino, gali sumažinti tikimybę perkrautas, ir mielas formos, suteiks daugiau malonumo jūsų šeimai.

specifikacija:

Medžiaga: maisto kokybės silikono

Balta spalva

Dydis: apie 25.6 * 14.5 * 2.6 cm / 10.08 * 5.71 * 1.02 cm

Vienos skylės dydis: 8.9 * 4.4 * 2.2 cm / 3.5 * 1.73 * 0.87 cm

Temperatūros diapazonas: -40230℃

Prašome nenaudokite jokių abrazyvinių arba aštrių daiktų, kitaip pelėsių bus sugadintas.Prašome išplaukite prieš naudojimą, nenaudokite ploviklių.

Pakuotė:

1 * 4 skylės ledų pelėsių

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Have a nice day!

Prekės Pavadinimas KITPIPI
Sertifikavimo CE / ES
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kūrėjai
2 funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris CHW3892A
Medžiaga Bambuko

Panašūs produktai