50Pcs/Pak Medienos Ledų Lazdelių Popsicle Stick Vaikai Amatai "PASIDARYK pats" Rankų Formavimo Amatų Baby Shower Vaikai Dovaną 9.3x1cm

€0.13

-23%

€0.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kubas ice maker", bing karbiuratorius, ledų, vyrai ledai, samtelis ledo, kong medienos stick, ledo maišelis, silicio ledo pelėsis, mediniai maišytuvais lazdos, ledo pelėsių silicio.

Techniniai duomenys:

Kiekis: 50pcs

Dydis: 93*10*2mm

Medžiaga: mediena

Savybės:

1. Naršyti begalines galimybes su mediniais popsicle lazdos jūsų amatai.Natūralus, unpainted medienos lipdukai gali būti naudojami sodininkai, candymakers ir visų amžiaus grupių moksleivių menų ir amatų projektams.

2. Jie yra naudinga virtuvėje, kaip komponentų pirmosios pagalbos rinkinį, jūsų šiltnamio efektą ir dėl įvairių mokymo programas.

3. 50-skaičiuoti urmu amatų popsicle lazdelės yra iš anksto įskaičiuoti į 50-gabalas pluoštas, puiki platinti meno klases, ar kai, kad mažų partijų naminiai saldainiai.Jie yra lengvai supjaustyti į mažesnius skyriai su žirklėmis arba naudingumas peilis.

4. Vaikams patiks sukurti popsicle stick papuošalų ir papuošti juos su žymekliai, blizgučiai ir kitų puošmenų.Naudojant lazdos apdorodami taip pat skatina "PASIDARYK pats" įgūdžius.

5. Daugelis universalus naudoja būti maišymo lazdos epoksidinės dervos, ledų lazdelių namų desertai, improvizuoti įtvarai piršto traumų ir mažų epiliacija lazdos antakių ir viršutinės lūpos.

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas apie 1-3cm, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Pakuotė:

50* Popsicle Lazdos

Modelio Numeris ledų pelėsių
dydis 93*10*2mm
Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kūrėjai
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kiekis 50pcs
Tipas Ledų Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė 50* Popsicle Lazdos
Medžiaga Mediena

Panašūs produktai