12 Pak Augalų Paramos Akcijų,Sodo Augalų Narvuose Paramos Žiedais Gėlės,Metalo Vieno Stiebo Augalas Parama Pomidorai

€13.35

-44%

€23.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įrašo pomidorų, augalų polių, sodo srityje, lango augalų parama, pomidorų augalų sėklos, augalų stick, moliūgas vandens, pomidorų augalų turėtojas, asus ux303l, sodo stick.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[KĄ JŪS GAUNATE]12 vnt augalų paramos statymų;ateina su 12 vnt. nemokamai augalų etiketes, suteikia jums patogiu nustatyti jūsų augalams.ir 12 vnt. augalų paramos įrašai,padaryti vijokliniai augalai likti uprigh.

[Puikus Size]12 pak augalų statymai yra 16 colių ilgio, paramos žiedo vidinis skersmuo yra apie 3 colių, atidaryti lizdas yra apie 3/5 colių. 16 colių ilgio galėsite įdėti daugiau į dirvožemį , daug stabilesnė, apsaugoti savo augalus nuo stipraus vėjo, stipraus lietaus, ir jų sunki žydi.puikiai tinka gėlės, augalai su mažais stiebas, pavyzdžiui, rožių, orchidėjų, zinnia, bijūnas, lelija, saulėgrąžų, jaunų medžių, pomidorai ir pan.

[TVIRTAS & NATURAL COLOR]Plieninės šerdies ir plastiko danga, tvirtas ir rūdžių įrodymas, palankią ir ilgalaikis.Turi tamsiai žalia, lygaus paviršiaus, derinys gražiai į lapai ir stiebai, beveik nematomas.Paprasta ir laikyti vertikaliai, atrodo grakštus.

[Išsaugoti Augalų Vertikaliai]Puikus sodo augalų kuolai, paremtų jūsų nerimtas, augalai, apsaugoti juos nuo į tinklą su kitais, padėti jiems augti uprightly ir sveikai, taip pat apsaugoti jas nuo stipraus vėjo ir liūčių.

Atvira lizdas yra skirtas pradėti kamieninių augalų neliesdami augalų per daug, efektyviai sumažinti žalą silpnų augalų; ir vidinis skersmuo yra pakankamai didelis, kad dauguma mažų kamieninių augalų, taip pat remti ir apsaugoti juos nesukeliant apribojimų augimą.

Spalva:žalia

Medžiaga:geležis

Pakuotės Turinys:

12 * augalų paramos statymai

12 * nemokamai augalų etiketes

12 * augalų paramos įrašus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai