17cm Alpinistinės Augalų Polių Sphagnum Samanos Virbai Augalų Auginimo Parama Augalų Paramos Rėmo Akies Polių Pluošto Vijoklis Trelli Rėmelį

€2.24

-24%

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vazonas pinučių, samanų polių, simple garden trellis, boxwood apdrausti, 100 free stuff, vijoklis minecraft, vijoklis žaislas, sphagnum samanų, gėlių parama, vyrai paramos stick.

Kulka Taškų:

1、Vandens Sulaikymo Priemonė: sphagnum samanos lazda turi puikų vandens ir vaisingumo saugojimo galimybė, kad oro šaknys tampa šaknis ir įsisavinti maistines medžiagas.

2、Skatinti Augalų Augimą: Pagaminta, su aukštos kokybės kviečių sphagnum samanos, kvėpuojantis, vandens-išlaikyti, trąšos-turtingas, ir daug kalio, gali skatinti įsišaknijimui ir daigumas.

3、Augalų Paramos Rėmas: Gali būti naudojamas kaip pagalbinis augalais.Ji gali būti pritaikyta aukščio ir gali būti paslėptas nedarant įtakos jos išvaizda.

4、Akies Polių: 80% skaidri akies polių galima aiškiai stebėti drėgmės ir spręsti, ar reikia laistyti.

5、Laikyti Augalų, Hidratuotas: drėgnos zonos gali būti suformuotas aplink sphagnum samanų stulpelį.Kaip ilgai, kaip sphagnum samanos yra nuolat drėgna, ji gali veiksmingai užkirsti bananų lapai, tokių kaip vėžlys atgal.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: abs

Pakavimo Sąrašas:

1*Sphagnum Samanos Stick

Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai