40cm 5vnt Sodo Augalų Laipiojimo Rėmas Orchidėja, Pomidorų Gėlių Paramos Tvirtinimo Strypas Sodo Geležies Gėlių Laipiojimo Kuolo

€1.12

-56%

€2.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: patalpų augalų, bonsai, samanų polių, gopro paramos stick, augalų kuolo, palapinė statramstis, geležies kojinių, paramos plantes metalo, orchidea statramstis, vyrai paramos stick.

40cm 5vnt Sodo Augalų Laipiojimo Rėmas Orchidėja, Pomidorų Gėlių Paramos Tvirtinimo Strypas Sodo Geležies Gėlių Laipiojimo Kuolo

Savybės: Pagamintas iš žaliosios plastiku geležies, kuri nėra lengva sulenkti, tvirtas, atsparus oro, rūdžių įrodymas, nėra lengva išnyks, ilgalaikio ir daugkartinio naudojimo, geresnio nei mediniai, ir gali paremti ir apsaugoti kamieninių augalų.

Augalų paramos linijos yra gražus, lygus ir švarus.Tamsiai žalios išvaizda padeda įsilieja į kamieninės augalų, yra beveik nematomas ir labai natūralus.Su paramos žiedas, kiekvienas kamieninės augalų bus toliau tiesiai, ir individualūs, elegantiškas ir gražus.

Vienas kamieninių krūva paramos ir augalų užraktas gali efektyviai palaikyti sveiką augimą kamieninių augalų, užkirsti kelią kamieninių lenkimo ir tangling, ir apsaugoti aukščio ir silpnų kamieninių augalų nuo stipraus vėjo, stipraus lietaus ar savo sunkiųjų pučia žydėti.

Naftos produktų dizainas yra naudojamas įdėti kamieninių augalų nepakenkiant augalams.Vidinis skersmuo yra pakankamai didelis, kad tilptų dauguma mažų vieno kamieninių augalų, kuris gali apsaugoti jų bei nesukeldamas augimo apribojimai.

Tinka daugumai vieno kotelio, gėlės ir augalai, tokie kaip rožės, orchidėjos, saulėgrąžos, zinnias, bijūnai, lelijos, persimonai, jauni medžiai, ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: metalas, geležies

Ilgis: apie 40cm/15.74 į

Skersmuo: apie 3cm/1.18 į

Spalva: žalia

Kiekis: 5vnt

Pakavimo Sąrašas:

5 x Alpinistinės Augalų Atrama (kiti priedai demo paveikslėlyje neįtraukta!)

Pastabos:

Ne mažmeninės pakuotės.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Medžiaga Metalo
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai