6/10pc Augalų Roller Kablys Pomidorų Pinučių Roller Kabliukai Su 15M Virvę Sodo Pomidorų Gėlių Vynuogių Augalų Laipiojimo Įrašus Kablys

€5.70

-47%

€10.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laikiklis popieriaus, bonsai, vištienos sodas, gėlių sode, metalo augalų įrašą, gėlių sodo augalų, simple garden trellis, ritinio virvė, asus ux303l, augalų pomidorų.

Savybės :

1. Puikus Dydis: visas ilgis apie 15m/49.2 pėdų, pakuotės turinys:10 vienetų pomidorų paramos j kabliukai.

2. Tvirtas ir Patvarus Medžiagos: pomidorų kablys pagamintas iš tvirtos geležies ir lynas yra pagamintas iš stipraus nailono medžiagos, kuri gali remti sunkiųjų vaisių nesulaužant.

3. Kablys Dizainas: specialus kabliukas dizainas gali tvirtai nustatyti plotai, lengva valdyti, privalomas sutaupyti laiko ir darbo, taupymo ir efektyvumo yra labai padidėjo.

4. Lengva Naudoti: Ji yra paprasta ir patogu, kuris gali būti naudojamas atskirai arba sujungti, naudojant šį elementą, tai daro augalai sveikesni, jis tikrai padarys jus labiau produktyvus.

5. Palankias Augalų Augimo: Plisti augalų stiebų tolygiai srityje, visapusiškai išnaudoti erdvę ir saulės spindulių išvengti augalų jungtimis, padidinti oro srauto augalams ir teikti platus sodo erdvę.

6. Vaisių Apsauga: Vengti laužyti vaisių rankenos, kai nesubrendusių vaisių, turinčių įtakos maistinių medžiagų, transporto ir įtakos derliui.Puikiai tinka naudoti arbūzas, vynuogės, braškių plotai, stolon augalai ir pan.

7. Platus Pritaikymas: Puiki parama, skirta įvairių rūšių augalus, tokius kaip pomidorai, baklažanai, arbūzas, paprikos, čili, gėlės, rožių krūmų, agurkai, vynuogių, šiūruoklių, moliūgų ir kitų vynmedžių augalus grotelių arba iš vielos, kad būtų išvengta nesilaikantiems.

Pakavimo Sąrašas:

Paramos Kablys*6

Paramos Kablys*10

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Medžiaga Metalo
Rinkinys Tipas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Drop laivyba Parama

Panašūs produktai