Butterfly, kaip Sodas, Grotelės Ketaus Alpinistinės Augalų Auga Parama Tinklelio Rėmas Kaustytomis Geležies Laipiojimo Laikiklis Sode ant Grotelių

€7.12

-49%

€14.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: augalų atrama, augalų atrama, simple garden trellis, platus sodo pinučių, paramos pomidorų, arch metalo vestuvių, sodo parama, arch sodas, sodo pergola, gėlių parama.

Butterfly, kaip Sodas, Grotelės Ketaus Alpinistinės Augalų Auga Parama Tinklelio Rėmas Kaustytomis Geležies Laipiojimo Laikiklis Sode ant Grotelių Savybės:

1. Patvari medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės ketaus medžiagos, labai stiprus, nėra lengva rūdžių, praktiški ir ilgaamžiai.

2. Lengva naudoti: Lengva įdiegti ir naudoti, tiesiog įstatykite grotelių rėmo į žemę arba nustatyti grotelių rėmo netoli sienos, tvoros ar gėlių vazonas, ir tada tegul augalams augti kartu lentynos.

3. Idealus sodo grotelės: vertikalus sodas grotelės suteikia tvirtas laipiojimo parama žydėjimo vynuoges, daržoves ir kitus growers.By laipioti augalai, laipiojimo rožės ir vaisius, ji priduria, mados ir gamtos stilių, savo kieme ir priduria, į savo sodą nuostabi aukštis.

4. Platus naudojimas: Gali būti naudojamas traukti vynuogynų pavyzdžiui, raganė, lelija, morning glory, agurkai, pomidorai, saldieji žirniai, laipiojimo vazoninių vaisių ir daržovių plisti vynmedžių lapus

5. Dydis: Apie 60cm aukščio, 6.8 cm pločio apačioje, 27cm pločio viršuje.

Specifikacija:

Medžiaga: geležis

Spalva: bronza

Matmenys(apytiksl.): 60cm/23.62 colių didelės, 6.8 cm/2.67 colių pločio apačioje, 27cm/10.63 colių pločio viršuje

Pakavimo Sąrašas:

1*Sodo Pinučių

Medžiaga Plastikiniai
Tipas Butterfly, kaip Sodas, Grotelės Ketaus Alpinistinės Augalų Auga Parama
Parama didmenine ir dropshipping
Rinkinys Tipas Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai