Big Dick Vyrų Varpos Plėtros Naftos XXL Kremas Padidinti Aphrodisiacl Vyrams Sekso Extender Didintuvas Masažo Gelis, Tepalas Produktus

€6.96

-31%

€10.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kremas lytis, piktžolių lubricante, varpos gelio tepalas, seksualinio žaislo, sexi xxl, tepalas lytis, j tepalas, uzar varpos siurblys, sekso parduotuvė, vyrams sekso tabletes.

Big Dick Vyrų Varpos Plėtros Naftos XXL Kremas Padidinti Aphrodisiacl Vyrams Sekso Extender Didintuvas Masažo Gelis, Tepalas Produktų Teigiamų atsiliepimų iš pacientų: 1. Daugiau laiko kiekvienų lytinių santykių ir kokybei gerinti. 2 Padidinti funkcija normali, lytinis potraukis ir erekcijos funkciją. 3 Iškelti intymaus gyvenimo ir mėgautis daugiau džiaugsmo ir naujos patirties. 4 prevencijos prostatos, ankstyva impotencija, adenoma, ir kitų reprodukcinės sistemos problemų.Kaip naudoti: Nuvalykite privati teritorija ir nuvalykite jį išvalyti prieš naudojimą.Taikyti karšto išspaudimo (ekstruzijos) gelis privati teritorija ir taikyti šaknų!Masažas 10-15 minučių.Naudojant laikas: - Nuvalykite kas rytą atsikėlus, - Valykite tik vieną kartą, prieš miegą naktį. - Valykite du kartus per dieną.Komplektą Sudaro: 1x Penis Enlargement Cream Pastaba: Kiekvienas fizinis tinkamumas yra skirtingas. 2 buteliai žinoma, gal jums reikia daugiau, prašome manau, kad mes turime patenkinti lytinį gyvenimą.

Savybės: Varpos Plėtros ir Uždelstas Ankstyvos ejakuliacija Gelis suteikia didesnį rezultatai ilgio ir pločio, jūsų varpą, suteikdama geros tepimo ir užkirsti kelią priešlaikinis ejakuliacija.Produktas yra ne dėmė, parabenų, indėlių ir kvepalai nemokamai.Varpos Plėtros ir Uždelstas Ankstyvos ejakuliacija Gelis buvo rafinuotas, plėtoti ir skatinti ląstelių skaidymą ir medžiagų apykaitą varpos akytkūnius audinius, skatina kraujagyslių susidarymą ir judėjimą aplink savo varpos, užtikrinant išlaikyti erekcijos laiką ir jėgas.Bio-aktyvių junginių: hialurono rūgštis ir gintaro rūgštis, taip pat natūralūs ekstraktai iš verbenų ir braškių, skatina varpos akytkūnius audinio augimą, todėl geresnis libido, seksualinės veiklos ir sumažinti ankstyvos ejaculation.Net kiekis: 50g Sudėtis: Hialurono Rūgštis, Gintaro Rūgštis, Verbenų Ekstraktas Jokių dėmių, lengvai pašalinti su vandeniu, be kritulių.Medžiaga: Žolelių Ekstrakto, Kinijos Seksualinės Medicinos Tinkamumo laikas: 3 metus Apie Paketas

Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes garantuojame siųsti savo produktų saugūs.Produktas bus supakuotas su air bag/geltonas burbulas plastiko paketas, siekiant išvengti žalos per transportion.

Apie Garantija

Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba su defektais.

Apie Produktą

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui, (Tai yra normalu, kad jums kvapas, nestiprus kvapas, kai pirmą kartą atidaryti, nes produktas buvo sandarioje pakuotėje mėnesių.Prašome išvalyti jį ir sausa, ji natūraliai, kvapas greitai dingsta.)

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo įvairių pasaulio šalių ir bus paveiktos oro sąlygų,pubilc atostogų ir pan.Jei užsakymo dosen ' t recevied m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką daryti, jei atitinka produkto problema

Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes manome, communiocation yra daug geriau, nei ginčų.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.prašome palaukti.

Apie Atsiliepimą

Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.

Elemento Tipas Tepalai
Prekės Pavadinimas LISM
Tipas 1 Grynas Natūralių Žolelių, Augalų Ekstraktai
Nepadori Nuotrauka No
6 tipas pratęsti sekso metu, padidinti varpos dydžio
Ejakuliacija Afrodiziakas Tepalai
tipas 2 Varpos Plėtros oli
Sustorėti Masažas Viagra Tabletes Aphrodisiacl
vyrų varpos plėtros Naftos Sekso Nedelsiant Dick
Tipas 8 enis plėtros kremas/penisplus gelis
Tipas 4 Pratęsti ejakuliacija / varpa sustorėja augimą
3 tipas penisplus naftos augimą
7 tipas stiprus ilgiau erekcija, balta
penisplus Sustorėti Masažo Lubrikantas
Medžiaga Žolė, natūralių žolių augalų
Padidinti Varpos Plėtros Plėstuvas Didintuvas Žaislai
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris Lubricants91, varpos plėtros Kremas
Tipas 5 vyrų varpos plėtros kremas
dydis 1, 50ml
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai