20 Režimai Moterų Čiulpti Vibratorius, Sekso Žaislai Moterims, Suaugusiems Sexules Vibratoriai Prekes, Vagina Erotiniai Klitorio Žaislas Satisfyer Prekes

€17.32

-1%

€17.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr telefono dėklas ožiaragis.

Jei Yra Kokių Nors Problemų, Susijusių Su Produkto, Prašome Susisiekti Su Mumis Pirmą Kartą.Mes Galime Išspręsti Problemą.

Jokios Garantijos, Siūlomi Jei Pateikti Ginčus Ar yra kokių nors Atsiliepimų Mažiau Kaip 5 Žvaigždučių Prieš Bendravimą.

PASTABA:produktas negali dirbti, kai ji yra įkrauta.Prašome atjunkite įkrovimo kabelį ir ilgai paspauskite maitinimo mygtuką, prieš naudojimą.

❤ 【Modeliavimas 3D dviguba stimuliacija, C&G taško vibratorius】 2 in 1 G-taško vibratorius & gyvis sukurti vargina pojūčius nuo klitorio ar speneliai, šis vibratorius gali padaryti jums patenkinti meilės ir orgazmas, vienu metu stimuliuoja moterų klitorį ir G-spot, kuri gali atnešti moterų orgazmas iš vidaus į išorę, patirti malonumą keletą čiulpti ir vibracijos, todėl jums permainingi malonumą.

❤【Galingas & Rami】Su 10 galingų režimai, siurbimo, tai Klitorio Čiulpti Vibratorius gali stimuliuoti savo klitorį, spenelius, earlobes, testiclesn, krūtinę, išangės ir visų kitų jautrių vietų, vibracija, garsas ≦ 50 dB.Nesvarbu, ar esate žaisti solo ar su savo partneriu, Dabar jūs galite turėti neįtikėtinai realus-jausti sekso dėl savo!

❤【Įstaiga-saugi Medžiaga,】, netoksiškas, bekvapis, ir odos draugiškas.Klitorio stimuliatorius, pagamintas iš medicininės kokybės silikono, kuris gali tiesiogiai kreiptis į moters makštį.

❤【Kasdien Vandeniui ir Lengva valyti】jūs galite naudoti šią vibratorius vonios, dušo ar bet KUR kitur.Naudoti su švariu vandeniu ir muilu vandens ir sausu minkštu rankšluosčiu ar be pūkelių.

❤【Privati Paketą】Visi sekso žaislai bus išsiųstas jums su diskretiška pakuotė, niekas nežino, ką jūs gaunate.prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors klausimų.

Vibratoriaus, kad greitai gali atnešti jums orgazmas

2 varikliai gali dirbti vienu metu

[PASTABA]:

*Didmeninė užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes tikime, kad mūsų dar diskusija gali patenkinti tiek mums.

* Jūs galite gauti dovanų viduje sklypas. 1,Kaip rezultatas, rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm klaida.

2,Dėl skirtingo apšvietimo šaudymo metu,nuotrauka, spalva šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto.Ačiū

3.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

4.Jeigu tu negali gauti elementą po 60 dienų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5.Nors Atsargos paruošti, paleisti iš ištekliai vis dar atsitiko retkarčiais.Mes jums imtis jūsų, kaip prioritetas, jeigu nėra sandėlyje šiuo metu, jūs galite atšaukti užsakymą arba mes pasirinkti kitą jūsų patvirtinimo.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 G-taško vibratorius
Funkcija 6 Klitorio Stimuliatorius
Funkcija 8 sekso mašina
Sertifikavimo CE
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Vibrators
Funkcija 9 Moterų dildo
2 funkcija sekso žaislai moterims
Modelio Numeris 20 Režimai Moterų Čiulpti Vibratorius, Sekso Žaislai Moterims
4 funkcija Cilt sucker vibrator
Commodity Quality Certification ce
Medžiaga Silikono
Funkcija 1 Vibratorius moteris
Funkcija 10 vibratoriai moterims klitoris
Prekės Pavadinimas YUKUI
3 funkcija žaislai suaugusiems 18
Tipas G-Spot
Funkcija 7 Erotic Goods
dydis 20 Modes Female Sucking Vibrator Sex Toys for Women
Seksualinio Pobūdžio No
Parduotuvė tipas sekso parduotuvė

Panašūs produktai