Dvigubo Įsiskverbimo Analinis Kaištis Dildo Vibratorius Butt Plug Sekso Žaislai Poroms Stebėjimo Strap-on Dildo, Vibratoriai Moters Sekso Parduotuvė

€4.20

-30%

€6.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stebėjimo strapon, satisfye, bandeau, suknelė stebėjimo, palaidinė stebėjimo, dildo stebėjimo, dildo lesbietės, dvigubas džiaugsmas, Stebėjimo, vibrat.

Desription:

>1. Elemento Tipas: Analinis Butt Plug, Analiniai Vibratoriai >2. Gaminio Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje >3. Spalva: Juoda / Nude >4. Medžiaga: Silikonas & ABS >5. Dažnis: 10 rūšių stiprios vibracijos režimą >6. Galia: 1pcs AAA Baterijos >7. Žanras: Clitories Stimuliatorius, Dual Skvarba (1) Aukštos kokybės Medicininio silikono Medžiaga, saugus ir odos draugiškas. (2) Patobulinti išvaizdą ir jausti savo erekciją ir atitolinti savo kulminaciją, todėl jūs galite mėgautis ilgiau mylėjimasis kartu. (3) atsparus Vandeniui dizainas, lengva naudoti ir patogu valyti. (4) Diskretiška pakuotė, pakuotė ir lable ne rodyti aboout sekso žodžiai. (5) Valyti:Po naudojimo,ji turėtų būti valomi tik ,šiltas vanduo ir muilas gali būti naudojamas švarus. ❤ Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą. (Jokių kitų reikalavimų, prašome siųsti mums pranešimą).

Commodity Quality Certification ce
Tipas G-Spot
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas couldroady
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Vibrators
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris JY-SV-A01
dydis 1 pcs

Panašūs produktai