G spot Stimuliatorius Kulka Vibratorius Gaidys Rankovės Vibruojantis Varpos Žiedas Ejakuliacijos Užlaikymas Dirželis Ant Dildo Penis Enlargement Extender

€9.42

-30%

€13.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: peni siurblys, lėlės tpe, nedelsiant žiedas, "huawei" l31, dildo lesbietės, išplėsti penis extender, analinis kaištis, peni rankovės, gode, vibtating varpos žiedas.

G spot Stimuliatorius Kulka Vibratorius Gaidys Rankovės Vibruojantis Varpos Žiedas Ejakuliacijos Užlaikymas Dirželis Ant Dildo Penis Enlargement Extender

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. 3 spynos dizainas, stiprus mini vibratorius,atidėti ejakuliaciją ir stimuliuoti G vietoje.Padaryti aukštos quatily TPE,puikus ruožas.Ramioje, kai naudojimas,mažesnis nei 50dB.Atsparus vandeniui.

Specifikacija s: Dydis:9*6.5*4cm Medžiaga:TPE Spalva:Juoda,Balta Galia reikalauja:2*LR41 Mygtuką baterijos ( Baterijos yra komplekte )(Prašome pašalinti izoliatorius viduje vibratorius prieš naudojimą)

Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra svarbiausi mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra "toy"(kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Pakuotė: 1 x Vibruojantis Varpos Žiedas

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Atsiliepimai yra labai svarbus.

2.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

3.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Taigi, prašome susisiekti su mumis dėl bet kokių problemų.Ačiū

Tipas G-Spot
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris IL-ZDQ213
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga TPE
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas SOURCION
Commodity Quality Certification ce
dydis 9*6.5*4cm
Elemento Tipas Vibrators

Panašūs produktai