Čiulpti Vibratorius Moterims su 10 Intensyvaus Siurbimo Įkrovimo Clit Sucker Spenelių Lyžis Stimuliatorius Sekso Žaislai Moterims už Lytinius santykius

€9.99

-50%

€20.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dildo vyrai, bondag, bdsm žaislas, įkraunamas elektrinis vibratorius, vibrat, nipple pump sucker, spenelių vibratorius vyrams, klitorio vibratorius intensyviai, siurbimo vibratorius žodžiu, clit sucker.

Savybės:

Forma tai-klitorio gyvis yra sukurta kaip gražus Gėlės, kuri gali būti paimta iš bet kur ar kaip dekoravimo rinkinį ant jūsų stalo, ir niekas, ras ji iš tikrųjų suaugusiųjų sekso žaislų!

❤ Klitorio čiulpti vibratorius yra formos, pavyzdžiui, Gėlių, mielas išvaizda leidžia lengvai atlikti su jumis, ir jūs galite patirti galutinis jaudulį oralinis seksas, bet kuriuo metu.

❤ 10 Intensyvus Čiulpti Dažniai - sukasi, oro srauto generuoja vidaus vibracijos sucks ir erzina klitorį, jums padeda pasiekti orgazmą per trumpą laiką.

Su vienu paspaudimu, galite lengvai pakeisti smagu su įvairių siurbimo angos.

❤ Saugus ir Šilkiniai Sklandžiai Silikono - Pagaminti iš medicininės kokybės silikono, kuris higienos ir bekvapis.Šį šilkinį-touch clit sucker suteiktų daugiau komforto savo asmeninį dalys.

❤ USB Įkrovimo - Tai stimuliuojantis klitorio vibratorius galima įkrauti bet kur, su įrengta USB įkroviklis bazė, leidžianti jums patinka oralinis seksas, malonumas iki 2 valandų, kai visiškai įkrautas.

Paketų Sąrašo:

1 x vibratorius

1 x Krovimo kabelis

Prekės Pavadinimas žmogus nuo
Elemento Tipas Vibrators
Medžiaga Silikono
Kilmės DE(Kilmės)
Modelio Numeris B2532
dydis 56*150mm
Nepadori Nuotrauka No
Tipas G-Spot
Sertifikavimo CE
Commodity Quality Certification ce
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai