Rankų Darbo Pet Šuo, Šuniukas, Kačiukas, Vežėjas Lauko Kelionių Rankinės Drobės Vieno Peties Katė Maiše Diržas Komfortą Nešti Maišą Kvėpuojantis

€4.09

-34%

€6.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo vežėjai, oro linijų, pet vežimėlis, vežėjas šuo, kūdikių transporto, rankos diržas, pet carrier kuprinė, kelionės, šuo, maišą kačių moterims, naminių reikmenys stabdžių, pet carrier kuprinė.

produkto savybės:

1. Trijų skirtingų dydžių pet maišeliai yra naudojami jūsų augintiniai įvairių dydžių.Skaitykite dydžio palyginimo lentelė prieš perkant.

2.Soft & Patogus: Jis yra pagamintas iš drobės, lankstus ir pralaidi, saugus ir patogus aplinkos augintiniai.Stiprėjanti pečių juosta gerokai sumažina pečių naštos, kurios tinka kasdien vaikščioti ir keliauti.

3.Saugus Pakankamai Augintiniai: Įrengta traukos saugos sagtis, kuris gali būti prijungtas prie augintinio antkaklio, norėdami apsaugoti augintinį nuo šokinėja ir pagerinti saugumą.Peties dirželis šis stilius nėra reguliuojamas.

4.Didelis Praktiškumas: Kad jums labiau atsipalaidavęs, mūsų mažylis vežėjas turi kišenėje, todėl galite imtis asmeninių daiktų su jumis.Jūs galite įdėti šiukšlių maišai, pet užkandžiai, raktus ar piniginės ar net mobiliaisiais telefonais kišenėse mūsų šuo diržų laikikliai.Visa tai skalbti, skalbti mašinoje, lengva valyti, o ne lengvai deformuojasi.

5.Mėgaukitės Keliones su Savo Augintiniu: Tai pet diržas yra lengvas ir patogus nešiotis, juo galite atlikti mažus šunis arba kates, dviračių, pėsčiųjų, kempingas, atlikti pėsčiomis arba susitikimas su draugais.Produkto parametrai:

Produkto pavadinimas: Paprastų naminių kelionės krepšys

Gaminio medžiaga: drobė

Gaminio Dydis:

Mažas dydis: apie 37*23*11cm

Vidutinės: apie 40*26*11cm

Didelis dydis: apie 43*29*11cm

produkto svoris:

Mažas: apie 175g

Laikmena: apie 200g

Didelis: apie 220g

Taikymo sritis:

Mažas dydis: iki 4kg

Laikmena: per 6,5 kg

Didelis: per 9kg

Gaminio spalva: smėlio spalvos pakavimo sąrašas:

1*Vieną maišelį už naminių kelionės

Feature2 Komfortas Pečių Maišą
Feature3 šuo vežėjas
Kilmės KN(Kilmės)
Feature1 Lauko Diržai, Rankinės
Funkcija Naminių Kačių Kačiukų Vežėjas
Stilius Mados
Taikoma Šuns Veislė Universalus
Sezonas Visi sezonai
Modelis Kietas
Tipas Šunys
Elemento Tipas Stropai
Feature4 Vieno Pečių Maišą Nešti

Panašūs produktai