Šunų ir Kačių Diržas Vežėjas–laisvų Rankų Grįžtamasis Pet Papoose Maišelis Minkštas Dėklas ir Nešti Dizainas Šuniuką, o Kates Lauke, Kelionės

€19.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo, automobilių pet sėdynės, mažylis stuff, aitvarai šunys, perro, ryšiai augintiniai, rankos diržas, pet carrier kuprinė, kelionės, apatiniai su varpos apvalkalas, pet carrier kuprinė.

💖DYDIS: 47* 23* 20cm (L x W x H)/18.5 x 9.05 x 7.87 IN (L x W x H). 💖Visų PIRMA SAUGUMAS: Puikus Grįžtamasis Pet Diržas Laikiklis.Rankų diržas stiliaus vežėjas kilpos per petį, o pet stovi maišelis į priešingą klubo laikyti augintinį saugus ir patogus. 💖AUKŠTOS KOKYBĖS: Pagaminti iš minkštos kvėpuojantis medvilnės, netoksiškas, odos draugiškas ir patogus mylimas augintiniai.Be spalvų išblukimo ir išlaikyti šviežią visą laiką. 💖FIKSUOTOJO DIRŽELIS: Rasti patogią padėtį, vaikščioti, pločio ir storio virvutę pastos svoris-virš peties ir atgal, sumažinti skausmą atlikti augintiniai. 💖TINKA: Puikiai tinka kasdien vaikščioti ir savaitgalio nuotykius, tai bus puiki pasirinkti savo jaunų šuniukų arba mažų šunų, kurie, pavyzdžiui, ar reikėtų atlikti.

Tipas Šunys
Elemento Tipas Kuprinės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OIMG

Panašūs produktai