Pet Vežimėlio Atveju Vežėjas Katėms ir Šuniukams, Ventiliuojama Kuprinė Katė Vežėjas, Komfortą Kelionės Žygiai Pėsčiomis Lauke

€32.97

-42%

€57.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mažylis vežimėlis, kuprinė pet, rato katė, sulankstomas bagažo vežimėlis, katė vežimėlis, šuo pet vežimėlis, krepšys vežimėlis, krepšelį šuo, vežėjas šuo, pet vežimėlis.

Aprašymas:

Puikus Kuprinės Cats & Dogs - Siūloma Svoris: 0-6.5 kg/0.14 lbs mažoms ir vidutinėms katėms, 0-5kg/0-11lbs šunims, šuniukų.

Kosmoso Kapsulė Išvaizda - unikalus ir populiarus kosmoso kapsulė konstrukcija leidžia jūsų augintinė jaučiasi saugiau, patogus ir leidžia turėti platesnį matymo lauko

Kvėpuojantis & Patvarus - kietas PC medžiaga ir minkštas kilimėlis ant dugno, skylių pusėje, atnešti tiek geresnė oro cirkuliacija ir anti-scratch poveikį.

Skaidrios Konstrukcijos - Apsaugos jūsų augintinį pagal dulkių būklės.Naudojamos medžiagos vežėjas leidžia jūsų augintinė mėgautis saule ir dekoracijos, ir bendrauti su išoriniu pasauliu.Permatomas dizainas užtikrina paprastą peržiūrą,todėl, kad jūsų augintinė galite pamatyti pasaulio, ir jūs galite pamatyti savo augintinio.

Lengva nešiotis - pet kuprinės vežėjas teikia daugiau ourdoor galimybes, pvz., kelionės, žirgais, pėsčiomis, stovyklavimas, žygiai ir daugiau veiklos lauke.

Specifikacija:

Medžiaga: PC

Dydis: 42x50x25cm/16.54x19.69x9.84 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Pet Vežimėlio Atveju

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Mados
Elemento Tipas Vežimėliais
Sezonas Visi sezonai
Taikoma Šuns Veislė Mažas Šuo
Funkcija Kita
Medžiaga Kita
Modelis Kietas

Panašūs produktai