Naujas Nešiojamas Naminių Vežėjas Maišelį Lauko Kelionių Šuo Pečių Maišą Akių Augintinio Krepšys Vieno Komfortą Rankinės, Diržas Nešti Dėklas

€4.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr iphone case black cat.

Produkto Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Naminių Vežėjas Pečių Maišą

Medžiaga: Mesh FabricPU+Drobė

Spalva: Violetinė, Žydra, Tamsiai Mėlyna, Raudona, Žalia, Geltona

Dydis:

S:31*24*22cm/12.4*9.6*8.8 tam, Dydis S Šunų Per 2,5 kg

L:37*29*25cm/14.8*11.6*10in, Dydis M, Šuo Per 5kg

Kiekis: 1PC

Ypatybė:

1.Ypatybės patvarus PU, Drobės ir kvėpuojantis akių: tvirtas ir lengvas.Tai pet pečių maišą suteikia vėsioje ir patogi vieta jūsų augintinio būna.

2.Reguliuojamas raišteliu: Leisti savo augintinio lengvai gauti gryname ore ir turėti pakankamai erdvės per reguliavimas sandarumą.

3.Dirželio sagtis, built-in kablys ir Velcro uždarymo užtikrinti saugumą transportavimo metu.Kablys gali būti pritvirtinti prie augintinio antkaklio.

4.Platus diržas per petį: Su minkštu paminkštintas diržas, jūs galite padaryti savo pečių jaustis patogiai, o vykdyti savo augintinį pasivaikščioti.

5.Užtrauktuku atidarymo lengva naudotis: Puikus čihuahua, teacup pudelis, jorkšyro terjeras, kitų šuniukų, ir mažų šunų ir kačių.Jūs galite atlikti savo augintinio pasivaikščiojimai, žygiai ar kitų kasdien keliauja patogiai.

Produktai Apima:

1*Naminių Vežėjas Pečių Maišą

Pastaba:

1. Atkreipkite dėmesį, kad dėl tam tikrų veiksnių, pvz., skirtingų monitorių ir skirtingų apšvietimo sąlygų, tikroji prekės spalva bus šiek tiek skirtis nuo prekės paveikslėlio.

2. Prašome leisti rankinis matavimo duomenys, gauti nuokrypis.

Elemento Tipas Stropai
Funkcija Kvėpuojantis
Stilius Klasika
Sezonas Visi sezonai
Taikoma Šuns Veislė Mažas Šuo
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Kietas

Panašūs produktai