Nuimamas Mygtukus, Džinsai, Lengva Įrašą Snap Mygtuką Instant Universalus Sagtys Pakeitimo Nr. Siūti Reikalingi Metalo Jean Mygtukai Ziajać

€0.54

-27%

€0.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: diržo sagtis "pasidaryk pats", metalo snap juosta, žalvario dirželis, žalvario kablys keychain, kieto žalvario, grandinės piniginės, žalvario piniginės, sagtis meetee, diržo metalo, snap kablys kieto žalvario.

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Medžiaga: mygtukas yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo, yra tvirti ir ilgaamžiai, nėra lengva būti paveikta.Tai bus ne lenkimo arba sutraiškyti spaudžiama pirštais.

2、Tinkamą Dydį: įvairios kombinacijos savo pasirinkimą.Kiekvienas mygtukas priemones, apie 17*17mm/0.66*0.66 m. dydžio.Tai tinka tvirtinimo arba pridedant mygtukai prie džinsų ar kitų tvirto audinio drabužius.

3、Lizdas Dizainas: mygtukas funkcijos unikalus lizdas dizaino, tai bus ne nukristi, kai ji yra nesuprantamos.

4、Galvanizavimo Proceso: Šis mygtukas yra pagaminti iš metalo medžiagų, matomas dvipusis galvanizavimo proceso metu.Mygtukas yra patvarus, graži ir turtinga.Pabandykite naudoti šiuos mygtukus, norėdami įveikti juosmens komfortą.

5、Reguliuojama Mygtuką: Su reguliuojama mygtuką, juosmens diržas gali būti didelis ar mažas mygtukas nuimamas ir tvirtai kolonėlė, ne-siuvimo ir daugkartinio naudojimo.

Savybės:

Į 17mm/0.66 in(apie) jean mygtukai yra pagaminti iš aukštos kokybės žalvario ir nebus rūdžių arba naikina.Mes galime pakeisti mygtukus, drabužiai, kelnės, sijonai ir kostiumai pagal savo mėgstamus džinsus.

Diegimo žingsniai yra labai paprasta: prašome nustatyti metalo mygtuką butas prieš montavimas.Pirmas suderinti skylutę su skverbties kampą, ir tada greitai nukentėjo kniedės su plaktuku.

Prašome atkreipti dėmesį, kad ne pervargimas diegimo metu.Prašome šį gaminį laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Metalo Nr. Siūti Jean Mygtuką

Medžiaga: metalas

Dydis: apie 17*17mm/ 0.66*0.66 į

Panaudojimas: džinsinio audinio drabužius, ir kt.

Svoris: apie 1PC≈3g (0.1 oz)

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, 0-1mm dydžio paklaida gali būti užfiksuojamas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Metalo Jean Mygtukai

Panašūs produktai