20/50pcs Mišrus Modelis Dervos Puošmenų "PASIDARYK pats" amatai Basteln Plaukų Aksesuarų, Telefono Korpuso Pleistras Meno Ornamentais Vaikas Žaislai

€1.31

-7%

€1.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: meno derva, plokštieji, derva purtyklė, kawaii, priedų epoksidinės dervos, dekoro kawaii kambarys, amatų derva, pelėsių purtyklė, dr. seuss, derva uv.

100% Naujas Prekės ženklas Ir Aukštos Kokybės Pavadinimas: Midxed modelis dervos desertas priedai puošmenų, Dydis: Apie 10-40mm Medžiaga: Plastikas/guma Spalva: Daugiaspalvis neprivaloma Forma: Pyragas, duona, sausainiai, spurgos, ledai, ledinukai, saldainiai, gėlės, debesys, lankai, gyvūnai ir pan.Pakuotė: 20/50 vnt./pak Pareigos: Mielas mix-spalvos animacinių filmų dervos maisto žaislai, saldainiai/popsicles/ledai/slapukai/tortas.labai švelnus, galima naudoti vaikų rankų-užrašų knygelė, Žaislai, papuošalai , plaukų aksesuarai .Jie taip miela, kai puošti savo plaukų lankai,apkabos,rankinės,aksesuarai ir kt.Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą, Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ar duoti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės padėti jums, ačiū!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime wh ole adresą. 4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems,Prašome susisiekti su mumis,Kai užsakymų viršyti $100, daugelyje šalių galima nemokamas pristatymas,pateiksime gerą kainą. 5. Paprastai pristatyti laikas iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu apie 30 dienų(tikėtis brzail).Kartais pristatyti laikas gali būti ilgesnis,bet nesijaudinkite ,jūs visada galite būti saugoma,jums bus ne nuostolis pinigų. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, Nedelsdami susisiekite su mumis.

dydis About 10-40mm
Naudoti 8 Pasidaryk Pats Priedai
naudoti 3 "PASIDARYK pats" Amatų Dekoras
Rinkinys Tipas No
Naudoti 7 Amatų medžiagos
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris Derva desertas
Medžiaga Plastikas/guma
naudoti 6 Derva spalva
Produkto Tipas Derva menas
Kilmės KN(Kilmės)
naudoti 5 Namų Dekoro Priedai
Naudoti 9 Kūrybos medžiaga
NAUDOTI 2 darželio, tėvų-vaikų veikla, Švenčių dekoravimas
naudoti 4 Menų ir amatų reikmenys
NAUDOTI 1 Maisto žaislai
Spalva Spalvotų Neprivaloma

Panašūs produktai