10 Pėdų Rolls Šilumos Perdavimo Vinyl Htv 12 Colių Iki 10 Pėdų Geležies Vinilo T-shirt Priedai Pincetu Cricut Šilumos Spaudos Mašinos

€9.67

-29%

€13.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stick vinilo, cricut lengvai paspauskite, cricut džiaugsmas, paspauskite šilumos, šilumos spaudos mašinos accessary, katės akies nagų, elite99 gelio lenkijos, cricut maker, HTV, paspauskite.

10 Pėdų Rolls Šilumos Perdavimo Vinyl HTV 12 Colių iki 10 Pėdų Geležies Vinilo T-Shirt Priedai Pincetu Cricut Šilumos Spaudos Mašinos

REVERSAS YRA MAŽAI DEBESUOTA, KURIE YRA NORMALU, KAD PUSĖ, KURI LAIKOSI ANT MARŠKINĖLIŲ AR MEDŽIAGOS, KURIŲ JŪS NIEKADA PAMATYTI.TAI YRA PROFESINĖS STANDARTINIS VINILO.TAI HTV VINILO (PVC) IR ŠIEK TIEK LIPNI, KURIS YRA GERAS, KAI ŽEMES, PRIEŠ PASPAUSDAMI Į VIETĄ SU SAVO ŠILUMOS SPAUDOS.

Turtingas ir Spalvingas Spalva: nepakartojama spalvų derinys,lengva išspręsti problemą, pasirinkti sunku.Tinkinti savo unikalių raštų, unikalių spalvų.Ji gali būti naudojama siekiant sukurti savo drobė batai, marškinėliai, rankinės, paltai ir rankinės.Jūs esate labiausiai ypatingas žmogus iš minios!

Aukštos kokybės Vinilo: Po pakartotinių bandymų, mūsų produktai yra aukšto elastingumo, už pakartotinį valymas bus išlaikyti aukštesnės kokybės, nebus taip lengva mesti spalva, gamybai, smulkių projektų, turi daugiau privalumų.

Iškirpti ir Piktžolių Lengvai: parametrų pagal instrukcijas (ar patikslinti rezultatus kiekviena mašina skirtingai) pjovimo ir ravėjimas bus labiau palankią savo projekto užbaigimo.Mūsų vinilo pagrindo yra jautrios temperatūros ir slėgio, ir ji yra lengviau nulupkite, kai dizainas yra perduodamos į pageidaujamą paviršių.

Saugus ir Patvarus Vinilo: Mūsų vinilo yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiško poliuretano, su elastingumą ir minkštumą.Palyginti su kitų gamintojų, ši medžiaga yra labai plona, lengva valdyti, ekologišką, saugų dėvėti, labai tinka dekoravimo vaikų drabužių ir aksesuarų, taip, kad jūsų šeima ir vaikai yra saugūs, ir madingi, chemijos-nemokamai.

Spalvos - geltona, raudona, tamsiai mėlyna, žalia, juoda, balta, raudona, oranžinė, rožinė, rose red

Pakuotės Matmenys:12.2 x 1,7 x 1,6 cm

Prekės Svoris:300G

Dydis:30 cm*3m(12"x10ft)

Pakuotė:1 VNT(12"x10ft)

Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Numeris Šilumos Perdavimo Vinyl
Tipas Didmeninės No

Panašūs produktai