WBNWOK išgalvotas kūdikių drabužiai mygtukai sumaišykite 120pcs flatback debesų formos mediniai "PASIDARYK pats" amatų mygtuką

€5.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mirti, Derva, amatų širdies, "Pasidaryk pats", amatų rinkinys, lusija, popieriaus užrašų knygelė, amatų dekoras, amatų laikymo dėžės, užrašų knygelė.

Pagrindinis Prisistatymu

@dydis:Apie 15mm*25mm.nėra skylės, jums reikia fix klijais. @Nuotraukos yra iš realių objektų,prašome kreiptis formos ir spalvos.

Pristatymas

@Ekonomikos įprastą laivybos nėra stebimi visą transporto,gal 30-60 dienų atvykti jums. @ Registruotų stebimų sklypo užtruks apie 10-45 dienas, daugiausia paskirties. @ Tarptautinės Express užtruks apie 3-7 darbo dienos į paskirties vietą. @ Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $200,iš viso mes pasistengsime atnaujinti pristatymo būdą. @ Mes nuolat teises reguliuoti geriausias būdas IŠREIKŠTI.nes mes tik nustatyti, DHL/EMS nuoroda.kitokia tvarka,Gal ir mes išsiūsime UPS/FEDEX/ARAMEX/SF ir pan.

Mokėjimo

@Prašome pabandyti kasos siekiant, kad jis išsiuntė anksčiau. @Prašome patikrinti, prekybos vadovų, jei bet kuris mokėjimo būdus klausimus. @Prašome pateikti pirmas ir tada kasos po to, kai aš pakoreguoti užsakymo suma kaip ir susitarėm.

Po Parduodamas

@Mes atkreipti dėmesį į kelio sklypo visos transporto. @Bet laivybos problema nedelsdama,prašome susisiekti su manimi pirma, o ne perduoti ginčą. @Jei produktai problemos,prašome susisiekti su manimi išspręsti per daug. @Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi.

Modelio Numeris NBNWOK
Prekės Pavadinimas ZOTFEL

Panašūs produktai