Prietaisų skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis Mount Atnaujinti 360 Laipsnių Sukimosi Universalus Automobilio, mobiliojo Telefono Laikiklis Multi-Funkcija išmaniųjų telefonų "iPhone"

€5.74

-40%

€9.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 128gb tablet, m30 tablet, 4gb tablet, 11 colių " tablet, 10 colių 4g lte tablet, colių tablet, 4g android tablet, 2gb ram tablet, m30, varžinio jutiklinis ekranas stylus.

Specificaiton:

Produkto: Automobilinis telefono laikiklis Svoris: Neto svoris yra apie 105g, bendras svoris yra apie 145g Dydis: Apie 11*10*9cm Medžiaga: ABS Plastikas Spalva: Juoda Savybės:Reguliuojamas Kampas, Lankstus, Bagažo, Su Clip Montavimo Vieta: Skydeliu, Galinio Vaizdo Veidrodėlis, Skydelis Nuo Saulės, Stalinis, Staliniai

- 100% Brand new ir aukštos kokybės. - Multi-kampas 360 rotacija, lengvai koregavimas, siekiant optimalaus žiūrėjimo. - Jokių papildomų įrankių reikia,lengva įdiegti - Naudoti prietaisų skydelio ir saulės skydelis transporto priemonių, taip pat ant stalo ir lovos. - Aukštas quanlity rankena ginklų paspaudę prietaisai tiksliai. - Atsparios smūgiams/atsparus slydimui.Su neslidžiais silikono padas, nėra subraižyti savo automobilį, ir telefoną, ir todėl turi daugiau stabilus. - Plotis tinkamus įtaisus, yra iš 55mm~ 75mm,prašome patikrinti savo telefono, jei jis tiks. - Tinka 3,5-7 cm, mobile phone, smart phone, tablet, GPS ir MP4 prietaisai.

Paketas Apima:

1 x Automobilio prietaisų Skydelyje Telefono Turėtojas

Kilmės KN(Kilmės)
Aplication Universalus
lašas shoping Parama
TPYE Automobilio Turėtojas
Prekės Pavadinimas Ansblue
prekės pavadinimas Prietaisų Skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis
Spalvos Pavadinimas juoda

Panašūs produktai