Daugiafunkcinis Nešiojamas Automobilinis Nešiojamas Valgyti Vairas Stalas Black Transporto priemonės Nešiojamų Apsodo Lovelio Laptop Notebook Lentelė KARŠTO

€3.64

-31%

€5.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hot rod, oldschool, minkštas nešiojamas lentelė, automobilinis nešiojamas lentelė, nešiojamas stalo, komodos, juoda biuro stalai, automobilio savininkas nešiojamas kompiuteris, valgomojo stalai juoda, nešiojamas plastiko lentelė, automobilinis nešiojamas stendas.

Savybės:

jis Zona Tech nešiojamų automobilio dėklą telpa keletas skirtingų programų iš turintis savo planšetinį kompiuterį "Bluetooth" klaviatūra, arba tiesiog galima naudoti kaip valgymo paviršiaus.

Zona Tech nešiojamų automobilių dėklas yra plonas dizainas ir lengvas statyba, kad gali tilpti į galinę automobilio sėdynę, kai jo nenaudojate.Tai paprasta ir mados dizaino, visiškai funkcija ir praktiška.Lengvai stovai su dauguma automobilių vairai, teikti patogus platforma, skirta "iPad", nešiojamieji kompiuteriai ir kiti planšetiniai Kompiuteriai.

Šioje Zonoje Tech nešiojamų automobilių dėklas yra sulankstomas, galite nešiotis ar laikyti tai lengvai galinės sėdynės kišenėje, o ne naudoti.Šioje Zonoje Technologijų produktas idealiai tinka automobilių kelionės, verslo, biuro ir laisvalaikio naudoti, bet taip pat labai tinka keliauti savo automobilių, ypač šeimoms su vaikais.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: 300*175*12mm

Svoris:177g

Spalva: juoda/pilka

Komplektą sudaro :

1x Stalo, Valgyti Stalas

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Svoris 177g
Spalvos Pavadinimas juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS
dydis 300*175*12mm

Panašūs produktai