Automobilių Oro Išleidimo Mobiliojo Telefono Laikiklis, Skirtas " Mercedes-Benz A BClass CLA GLA A180 B200 Mobilųjį Telefoną, GPS Laikiklis, Automobilinis Telefono Laikiklis Mount

€8.99

-55%

€19.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: logotipas mercedes-benz b200, gla garsiakalbis, gla telefono turėtojas, automobilio savininkas mobil, automobilinis telefono laikiklis mercedes gla, infinix telefono, grilis gl, mercedes gla vertus telefono turėtojas, magnetinio siurbtukas telefono mount, mercedes c telefono turėtojas.

Savybės:

Viena ranka pasiimti-ir-vieta, automatinė tvirtinimo: svorio sąsajos technologija, mobiliųjų telefonų, gali būti prispaustas, kai ji pribaigti, o mobilusis telefonas yra išleistas, be jokios kitos operacijos, kurios yra patogus ir taupantis.

Speciali bazė, stabili, kaip kalnų: specialaus aliuminio lydinio sagtis bazė, sukurta pagal specialią modelio struktūra gali lengvai susidoroti su įvairiomis kelio sąlygomis, pavyzdžiui, greičio mažinimo diržai, staigus stabdymas, nelygus kalnų keliai, ir t.t., svorio centras yra ne pasikeitė, ir ji yra stabili nuo smūgių.

Ne blokuoti žvilgsnio linijos, baterija yra patogiau: atsargų HOME mygtuką ir duomenų kabelio apmokestinimo uosto, kuris neturi įtakos normalios eksploatacijos, ir produktas yra skirtas viduryje oro angos, neblokuoja oro kondicionierius ir tiesioginio matomumo zonoje.

Universali visų rūšių mobiliuosius telefonus, tinka multi-kampas žiūrėjimo: visiškai suderinamas su mobiliaisiais telefonais, įvairių dydžių, su įvairiomis programomis; galinės sferos vairo velenas gali būti pakoreguotas kelių kampų patenkinti patogus patirtį.

Ekologiškas atnaujinti, neslidžios ir ne skauda mašina: atnaujinti storas silikono pagalvėlės, stiprinti buferis apsaugoti mobilųjį telefoną, pliko metalo, gali būti saugiai naudojamas; originalus ekologinės apsaugos silikono, panaikinti vibracijos ir triukšmo sukeltas ausele, daugiau ramu

Specifikacija:

Medžiaga: ABS, aliuminio lydinio

Spalva: juoda

Taikytinos modeliai:

A Klasė: 2013-2019

B Klasė: 2012-2018

CLA / GLA:

Tinka

Už CLA: 2013-2019

Už GLA: 2015-2019

Netaikoma CLA45 / GLA45.

Pakavimo Sąrašas:

1*Telefono Lizdo Laikiklį

Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Spalvos Pavadinimas juoda

Panašūs produktai