Universalus Automobilinis Telefono Laikiklis Sukasi 360 Laipsnių Telefono Laikiklis, Automobilinis Laikiklis Stovėti Platus Suderinamumas

€2.82

-20%

€3.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Turėtojas, automobilių mount telefono, Automobilių mobilųjį telefoną parama, automobilio savininkas mobil, automobilio savininkas telefono, automobilinio telefono stovas, savininkas telefono, automobilio savininkas mobil telefono, telefonas, savininkas mobil telefono.

Įtrauka:

1. Stiprus suderinamumas: automobilinis telefono laikiklis, yra suderinama su visų rūšių mobiliųjų telefonų 4.7, 5.8 ir 6.1 cm.

2. Aukštos kokybės ABS medžiagos, patvarus, nėra lengva subraižyti, stilingas dizainas, lengva įdiegti, paprasta ir praktiška.

3. Ji gali ne tik būti sumontuotas ant skydelio nuo automobilio, tačiau taip pat gali būti nustatytas daug kur jums patinka.

4. 360 laipsnių besisukantis velenas gali suteikti jums geriausią žiūrėjimo kampą, kad būtų užtikrintas saugus vairavimas.Jūs galite įdėti savo telefoną bet kokią kryptį (horizontalios, vertikalios, ir pan.) mėgautis geriausių vairavimo patirtį.

5. Atramos gali būti išplėsta ir susirgo greitai, ir kokiu kampu galima pasukti tuo pačiu metu, ir pavasarį sagtis gali būti pratęstas, ir leidžia jums kontroliuoti, tai laisvai.

Aprašymas:

Medžiaga: ABS

Gaminio dydis: trumpa: apie 12,5*6.5 cm; didelis: apie 16.5*6.5 cm

Grynasis svoris: apie 55g

Pakuotė:

1 * Universalus Automobilinis Telefono Laikiklis

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

1 * Universalus Automobilinis Telefono Laikiklis

Neto svoris apie 55G
Medžiaga ABS
Spalvos Pavadinimas juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Gaminio Dydis about 12.5*6.5cm; long

Panašūs produktai