Piršto Žiedą Turėtojas 360 Laipsnių Mobilųjį Telefoną Išmanųjį Telefoną Piršto Stovas Laikiklis Apvalus Telefono Skambutis Automobilio Kalno Stovi

€0.36

-30%

€0.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Turėtojas, svorio mobiliojo telefono turėtojas, automobilio savininkas telefono, savininkas telefono, colių tablet, kalno tv, mercedes c telefono turėtojas, 4g android tablet, mobil phone, laikiklis tv wall.

Funkcijos: 1.Lengvas ir Plonas: viso kūno piršto žiedas yra kruopščiai lieto cinko lydinys, per keletą procesų, įskaitant šlifavimo, poliravimo ir galvanizavimo, taip, kad jis plonesnis ir daugiau lengvas. 2.Odos draugiškas ir patogus: Kiekvieno kampo piršto žiedą, šlifuoti ir poliruoti, kad būtų patogiau ir šilkiniai sklandžiai vertus jaučiasi. 3.Stalinis Laikiklis: Kai įsikibęs į mobilųjį telefoną, ji palaiko 180°sukimas, ir sagties žiedas yra su tuščiaviduriu pavasario pin, kad atsparumas gali būti gautos labiau stabili parama darbalaukyje, kai sklendė, žiedas sukasi. 4.Tinka Magnetinis Laikiklis:Su galingų funkcijų,piršto žiedas yra įmontuota geležies lapas,tinka naudoti su visų magnetinių palaiko.Aprašymas: 1.Piršto žiedą, tampa asistentas duomenų kabelis saugojimas, išvengiant duomenų kabelių jungtimis ir duomenų kabelį galima lengvai įdėti į piršto žiedą ir tinkamą saugojimą.Techniniai duomenys: Medžiaga: metalų (cinko lydinys) Dydis: 3.1 cm skersmens ir 3 mm storio Pakuotė: 1x piršto žiedą turėtojas Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

dydis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalų (cinko lydinys)

Panašūs produktai