Patogi Pagalvėlė Spa neslidus Minkšti Vonia Pagalvę Vonia Galva Poilsio Pagalvę už Kaklo ir Atgal, Atsipalaiduoti Vonios kambarys Tiekimo

€12.16

-40%

€20.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sūkurinė vonia, spa, žlugimo vonia, spa vonia sūkurinė vonia, vonios kambarys produktas, vonios maišytuvas, karšto spa, suaugusiųjų nešiojamų vonia, žaislas bathtube, tvora žoliapjovės, barelį vonia.

Pakuotė:

1x Vonios Pagalvėlė

Prekės Specifiką:

Pavadinimas: Suaugusiųjų vonios pagalvėlė

Naudojimas: suaugusiųjų, vaikų

Spalva: Mėlyna / Rožinė

Medžiaga: Poliesteris + Poli Dragon dalelių

Atgal Pagalvėlės Dydis: 58*40cm (22.8*sudarė 15,75 in)

Sėdėti Pagalvėlės Dydis: 30*40cm (11.8*sudarė 15,75 in)

Savybės:

-[Large dydis tinka visiems]: 34.5 cm * sudarė 15,75 colių, vonia pagalvę už nugaros ir galvos gali prisitaikyti prie galvos, kaklo, pečių, ir tailbone, ir suteikia puikią nugaros atrama, dauguma suaugusiųjų ir vaikų.Nėščios moterys, vonios aksesuarai visai šeimai!

-[Paaiškinimas] Poliesteris, skiriasi nuo įvairių vonios kambarys pagalvės, vonios kilimėlis, pagamintas iš odos draugiškas maudymosi kostiumėliai, medžiagos, kuris yra sveikas ir nebus dirginti odą.Interjeras alsuoja plakti polistireno dalelių, kurios yra patogios, labai lankstus ir saugus.

-[Ergonomiškas dizainas] Spa pagalvę unikalus rikošetas struktūra pranašumą, gali padėti jūsų galvą, kaklą ir atgal, leis jums mėgautis karšto vandens perlinė vonia, ir padaryti, kad jūsų kūnas patogus ir patogi lauke/uždarose patalpose.

-[Lengvai valyti ir laikyti] plaunamas vonia pagalvė tinka rankų plovimo, skalbimo mašina ir sausas valymas, ir kt.Ji yra paprasta naudoti ir valyti.Snap mygtuką dizainas sutaupo erdvės, yra paprasta laikyti, ir saugo vonios kambarys švarus ir gražus.

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Mes nuolat tobuliname poveikį fotografijai, tačiau dėl skirtingų kameros ir monitoriaus parametrai, apšvietimas ir kiti veiksniai, vis dar sunku išvengti spalvų skirtumo tarp realaus daikto nuotrauką, taigi, prašome kreiptis į faktinę spalva.

3.Formą ar spalvą, kai kurie priedai gali būti pagerintas per pardavimą, bet ir funkcijas, yra garantuojama, kad bus tas pats.Jeigu tu negali priimti tai, prašau, nereikia pirkti, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Amžiaus Grupė Suaugusieji
Produktas Bendras Vonios Barelį
Prašymas Suaugusiųjų, Kūdikių
Spalva Mėlyna / Rožinė
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kubilai
Funkcija Eco-Friendly
Atgal pagalvėlės dydis 58*40cm (22.8*sudarė 15,75 in)
Medžiaga Poliesteris + Poli Dragon dalelių
Padengti Be Dangčio
Sėdėti Pagalvėlės Dydis 30*40cm (11.8*sudarė 15,75 in)

Panašūs produktai