1PCS Multif Kelionės Sulankstomas Praustuvas Sauna Pripučiamas Spa Pėdų Vonia, Lyginimo Baseino Plovimo Baseino, Lauko Kempingas Kibiras

€2.43

-39%

€4.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: garo pirtis, maži nešiojamieji vonios, sūkurinė vonia, spa, mini sauna, karšto spa, išpūsti spa, kojų vonelės, pigūs pripučiami sūkurinė vonia spa, sulenkite vonia, kojų spa.

1PCS Multif Kelionės Sulankstomas Praustuvas Sauna Pripučiamas Spa Pėdų Vonia, Lyginimo Baseino Plovimo Baseino, Lauko Kempingas Kibiras

Kulka Taškų:

1、Daugiafunkcinis Išardomi Kibiras: Talpa 21 l, foot spa vonia kibirą ir suaugusiems, ir vaikams, taip pat gali būti naudojamas verslo keliones, savarankiškai vairavimo keliones, iškylos, turistiniai ar kaip žuvys, indu plovimo drabužiais, veidus, daržovės ir vaisiai.

2、Dvigubo sluoksnio Konstrukcija: išorinis sluoksnis yra pagaminti iš sustiprinto poliesterio pluošto, su ašara-korozijai ir dilimui atspari konstrukcija, vidutinio stiprumo ir minkštumo, ir gali stovėti vertikaliai po to, kai buvo pripildytas vandens.Vidinis sluoksnis yra pagamintas iš aukštos kokybės PEVA medžiagos, aukštos temperatūros varža (net iki 70-80°C, atsparus vandeniui ir sandarus.

3、Kompaktiškas ir Lengva Nešiotis: Gali būti sulankstyti savavališkai, kompaktiškas ir lengva nešiotis, lengva įdėti lagaminą, nėra lengva palikti pėdsakus, ir lengva valyti.

4、Nešiojamų ir Patogu: Nešiojamų ir patogu , leidžia jums turėti snukio vonios bet kur.

5、Lengva Valyti: nėra drenažo skylę apačioje, o vanduo yra pilamas tiesiai į kaitos, vandens, patogiau valyti.Maišelį nagų formos ir apvadu dizaino dvigubas jausmas naudoti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Daugiafunkcinis Kaušas

Spalva: geltona/mėlyna/oranžinė/juoda

Talpa: 20-21L

Svoris: apie 350g

Medžiaga: 500D PVC akies 0,5 mm atspari vandeniui medžiaga

Matmenys(apytiksl.): aukštis apie 46-48cm/18.11-18.9 colių, dugno skersmuo apie 28cm/11.02 colio, storis-apie 0.5 mm/0.02 colių

Pakavimo Sąrašas:

Sulankstomos Kojos Vonia Kibirą*1

type1 Sulankstomas Snukio Vonia
Funkcija Įžuvinti
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Produktas Bendras Vonios Barelį
Padengti Be Dangčio
Medžiaga Kita
Modelio Numeris PVC Lankstymas Snukio Vonia Kibirą Nešiojamų Kelionių Pėsčiomis Vonia Barelį
Tipas Snukio Vonia Barelį
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai