Kūdikių Lankstymo Vonia Naujagimiui Plaukti Vonios Vonia, Vaikų Kūno Plovimo Nešiojamas, Sulankstomas neslidus Vaikas Vonia w/ Termometras

€31.69

-40%

€53.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vonia, žlugimo vonia, sulenkite kūdikį vonioje, kūdikių sulankstomas vonia, JOMOO, spa daiktų vaikai, kūdikių lankstymo vonia šuo, klasikinis žiūrėti moterims, lankstymo vonia vaikas, sulenkite vonia.

Pakuotė:

1x Vonios

(Tik už Barelį,ir Kitų žaislų ir papuošalų yra ne komplekte)

Prekės Specifiką:

Spalvos:Mėlyna,Rožinė

Medžiaga: PP+TPE

Tinkamas amžius: 0-15 metų amžiaus

Dydis: 74x45x40cm / 29x17.7x15.7

Savybės:

-Visų Pirma saugumas: lankstymo kūdikių vonia yra pagaminta iš PP + TPE, kuris yra netoksiškas ir bekvapis.BPA free, švino nemokamai, ftalatų, nemokamai, jis yra saugus jūsų kūdikio odos.

-Sulankstomas ir Nešiojamieji: Kompaktiškas all-in-vieną dizainą lengvai susilanksto ir parduotuvių, 3 paprastus veiksmus.Sulankstoma storis yra tik 2,7 colių, leidžia jums saugoti ir taupyti vietą namuose ir keliauti be žalingų full-size vonia.Lengva valyti, atsukite išleidimo kaištį greitai ir pilnas vandens drenažo sistema.Gumos ir plastiko, yra lengvai plauti.

-TEMPERATŪROS JUTIKLIS & KEEP WARM: Rodo temperatūrą, kai maudytis!

-Stabilumas: Non-slip dizainas yra pateiktas apačioje, stabili parama rėmas ir kojos, apsaugo nuo dubens, kojų, iš griūva, ir daro baby safe.Kairės ir dešinės saugojimo laiko tarpsniai yra skirtos laikyti kūdikio tualeto reikmenys, nemokami rankas , ir lengva valdyti.

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Features3 NEŠIOJAMIEJI
Tinkamas amžius 0-15 metų amžiaus
Features4 Temperatūros Jutiklis
Produktas Bendras Vonios Barelį
Medžiaga Plastikiniai, PP, TPE
Funkcija Eco-Friendly
Features2 Sulankstomas
Features5 Neslidžia
Spalva Mėlyna, Rožinė
Kilmės KN(Kilmės)
Padengti Su Dangteliu
dydis 74x45x40cm
Amžiaus Grupė Vaikai
Modelio Numeris SKUG12612
Features1 Patvarus
Features6 Stabilumas

Panašūs produktai