Virtuvės Valiklį Piktas Mama Mikrobangė, Šaldytuvas Švaresnis Nukenksminimo Garo Švaresnis Prietaisai Namuose Mikrobangų Cleaner

€1.18

-79%

€5.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cool mama, garo švaresnis mi, dažų milteliai, mikrobangų garo švaresnis, švarus mikrobangų, kreko gelis, cleaner krosnelė, gelis, nagų dažai, garlaivis cleaner, mie garo švaresnis.

PRODUKTO PAVADINIMAS

Virtuvės Valiklį Piktas Mama Mikrobangė, Šaldytuvas Švaresnis Nukenksminimo Garo Švaresnis Prietaisai Namuose Mikrobangų Cleaner

PRODUKTO APRAŠYMAS

>Piktas mama išlaiko orą jūsų orkaitė šviežios, todėl keptas maistas sveikas ir skanus. >Įdėti į specialias mikrobangų valymo tirpalas arba mišinys vandens ir acto, ir įdėti jį į mikrobangų tada heat it up. >Kai jis pradeda dirbti, ji skleidžia dūmus virš savo galvos, tik, kaip piktas mama. >Kai jis nurims, valymas pilnas. >Jūs galite ir toliau valyti su kempine ar šluoste. >Pridėti šiek tiek citrinų sultys taip pat gali sustiprinti aromato.

NAUDOJIMO BŪDAS

1.Nuimkite viršutinį piktas mama, užpilkite acto ir vandens, ir pasukti, kad užsifiksuotų. 2.Mikrobangų 5-8 minutes ant aukšto nustatymas, garo pradės sprogimo iš maždaug po 2 minutes. 3.Imti piktas mama ir nuvalykite žemyn mikrobangų su kempine arba šluoste, tada yra švarus mikrobangų krosnelė.

ŠILTAS GREITAI

-Mūsų produktai yra visiškai naujas, prašome vėdinti juos, o jei pajusite, kad kai kurie kvapo. -Prašome leisti 1-2cm dydžio klaidų, dėl skirtingų matavimo standartas. -Dėl skirtingo šviesos ir ekrano nustatymas, spalvos gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. *Dėkojame už jūsų supratimą.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų, mes stengiamės tarnauti jums.

Specifikacija/Vnt. 20ml
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Forma Skystis
dydis 11x13.5cm
Pakuotė Each an angry mama with a rag

Panašūs produktai