AK66 Šešių Pirštų All-in-One Valdytojas Mobiliųjų Žaidimų Valdiklis Nemokamai Klavišą Gaisro Mygtuką, Kreiptuką Gamepad L1, R1 Sukelti PUBG

€5.98

-39%

€9.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pirkti žaidimų valdiklis telefono, chrono trigger, telefonas pubg mobile, r6, telefonas sukelti, metalo mobiliojo gamepad, kreiptuką pc, gamepad pubg, pubg valdytojas asus, kontrolės pc.

Ypatybė:

1. Šis produktas yra tampus, priekiniai klavišą grįžtamasis laikysena žaidimas rankena, gaisro jautri, jokio uždelsimo, jaučiasi labai patogiai, ir pagal ergonomiškas dizainas.

2. Taikoma "Android", "Apple" išmaniojo telefono, ir visa kita vertus žaidimų, tokių kaip PUBG žaidimai ir Karaliaus Šlovės.

3. Paremti išmanieji telefonai su 4.7-6.0 colių ekraną ir 10,5 mm storio, impulsas, fotografija, klausytis muzikos visi be shield, ir remti mobilieji telefonai su ir be odos dangą, neturi įtakos vartojimui.

4. Šis produktas, fiksuotas mobilusis telefonas yra patikimas, ir labai geros apsaugos jūsų mobilųjį telefoną, viršutinę ir apatinę padėtį ir streso pozicija mobilusis telefonas yra daugybė vietų, su EVA ir silikono minkšta pasta.

5. Diegimo metodas šis produktas yra taip: pirmas posūkis priekinis mygtuką, tada įdėti vieną iš savo mobiliojo telefono į kortelės lizdą, tada ruožas rankenos iš abiejų pusių, tada įdėti visą mobiliojo telefono į rankenėlę į viršų, tada atleiskite rankenėles, įveskite mobiliojo meniu, nustatyti, pasukti atgal priekiniai klavišą, galite naudoti.

6. Rankenos su aušinimo ventiliatoriai, žaidimas gali būti gera prevencija mobilųjį telefoną karščiavimas, gali būti daugiau sklandų ir ilgalaikį žaidimas.

Specifikacija:

Produkto modelis: H9

Medžiaga: Aplinkos apsaugos ABS + Cinko Lydinys

Pakuotės dydis: 150mm*110mm*50mm/5.9*4.33*1.96"

Pakuotės svoris: 130g

Tipas: A (Standartinis be Aušinimo Ventiliatorius), B(su Aušinimo Ventiliatorius)

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Dėkojame už jūsų suprasti.

Paketai:

1 X Žaidimo Gamepad Mobiliojo Ryšio Valdiklis

Suderinamos Prekės/Modelis Nėra
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 Už "ios", "android" Išmaniųjų Telefonų
Modelio Numeris H9 Žaidimas Rankena Valdytojas
2 funkcija mobiliųjų žaidimų valdiklis
"iPhone" Žaidimų Mygtukai Android už pubg mobilusis žaidimas
Funkcija 1 AK66 6 Pirštus PUBG
Sąsajos Tipas USB
Prekės Pavadinimas "logitech"
3 funkcija Gamepad L1, R1 Ugnį Sukelti
4 funkcija Mygtukas Mygtukas Šaulys Kreiptuką
Sertifikavimo CE
Žaidimas Gamepad L1, R1 Sukelti Gaisro Mygtuką
Tipas Gamepads

Panašūs produktai