Lanksti Atspindintis Veidrodis Lakštai Lipnios PET Veidrodis Plytelės Ne Stiklas, Veidrodis Lipdukai Namų Puošybai Kasdien Kambarį

€5.84

-29%

€8.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veidrodis lapo lipdukas, lankstus veidrodėlis roll, lipnios veidrodis popieriaus, šilko sleepwear, automobilių kambario veidrodyje, veidrodis didelis klijų, kino veidrodis, ilgas veidrodis plytelės, mados veidrodis klijų, miegamojo komplektas kinija.

Tokios lipnios atspindintis veidrodis siena lipdukas yra gražus, naudoti kasdieniame gyvenime.Ką jūs laukiate?Tiesiog ateiti ir nusipirkti.

Savybės:

Padengtas apsaugine plėvele, apsaugo veidrodžio paviršiaus be pažeista arba scratchinged,lengva klijuoti ir nulupkite juos prieš naudojimą.

Lengva naudoti, tiesiog nulupkite ir klijuoti jį į paviršių, greitas būdas papuošti savo namus.

0,2 mm storio galimybės, bendrų kasdien naudojant.

Pagaminta iš saugaus ir pakenčiamas PET medžiaga, su lygaus paviršiaus ir gera tekstūra, suteiks jums realus vaizdas, gražus naudojimo patirtį.

Mini dydžio ir šviesos svorio, lengvo nešiojimo ir sapce-taupyti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: PET

Prekė: 100*50 mm/3.9*2inches(Ilgis * Plotis)

Storis: 0,2 mm

Pakuotės dydis: 500 * 50 * 50mm/ 19.7 * 2 * 2inches(Ilgis * Plotis * Aukštis)

Pakuotės svoris: 160g/ 5.6 uncijų

Pakavimo Sąrašas:

1 X Veidrodis Lipdukai

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu .

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai