Veido Kramtomųjų Veido Pop N Go Nagų Jawline Žandikaulio Raumenų Exerciser Kramtyti Kamuolys Kramtyti Bite Pertraukiklis Mokymo Sliming Face Lift Prietaisai

€1.58

-34%

€2.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veido exerciser prietaisas, face lift juosta, naudotis žandikaulio, veido juosta, vna, angel skambinančiųjų karoliai, signalas žuvų, žandikaulio treneris, veido pratimai prietaisas, kojų masažo prietaisas.

Veido Kramtomųjų Veido Pop N Go Nagų Jawline Žandikaulio Raumenų Exerciser Kramtyti Kamuolys Kramtyti Bite Pertraukiklis Mokymo Sliming Face Lift Prietaisai

【Aukštos Kokybės】Padidinti Jūsų Jawline - Tai skulptūrų įrankis, kuris gali formuoti savo veidą.Atrodo Jaunesni ir Geriau Su Jawline Tai žandikaulio exerciser naudoja maisto kokybės silikono.

【VYRŲ IR MOTERŲ】 Prašome dezinfekuoti karštu vandeniu prieš naudojimą, įdėti dvigubo smakro exerciser į burną įdėti savo dantų sukandimas juostelės, ir tada pradėti kramtyti, norint pasiekti poveikį, pratybų.

【PLONESNI JAWLINE】Gauti daugiau apibrėžta smakro ir jawline,Tiesiog vieta, žandikaulio treniruotės blokai pusėje burną ir kramtyti švelniai 10 iki 20 minučių kiekvieną dieną,Naudoti savo žandikaulio naudotis kit kas antrą dieną 30 dienų, kad pradėtumėte pastebėti rezultatus.

【LENGVA ATLIKTI】 Tai yra taip patogu, Rankos Laisvos Treniruotės - Turėkite Su savimi,Naudoti kelyje.Sporto salėje, Darbe,Namuose, Kur.

Svarų 40-45 £
Prekės Pavadinimas FIOYA
Punktas Jawline Žandikaulio Raumenų Exerciser
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Maitinimo Šaltinis Nėra
Spalva raudona mėlyna rožinė mėlyna juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas face lift prietaisai
Tipas Veido Kramtomųjų

Panašūs produktai