Veido V Shaper Lieknėjimo Tvarstis Elastinga Veido-liftas Miego Juosta Atsipalaidavimo Forma, Liftas Sumažinti Dvigubo Smakro, Veido Thining Įrankiai

€0.83

-39%

€1.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veido slim, taisome shaper, face lift kaukė, face lift juosta, veido dažai, veido shaper, veido massag, taisome kaukė, taisome liftas, fono helovinas.

[xlmodel]-[custom]-[38590]

[xlmodel]-[custom]-[38590]

[xlmodel]-[custom]-[38590]

[xlmodel]-[custom]-[38590]

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Spalva: oranžinė, juoda

Gaminio dydis: ilgis 63CM, smakro plotis 11CM

Įpakavimas: opp pakavimo

Rekomendacijos

1. Po išpakavimo naują produktą, rekomenduojama plauti su vandeniu prieš naudojant jį, naudoti neutral plovikliu, ir sausas, jis kietas ir vėdinamoje vietoje, po to nusiplauti rankas (venkite tiesioginių saulės spindulių).

2. Prieš naudojimą, šukos plaukus atgal, todėl, kad tai neturi įtakos kontaktas tarp kaukės ir veido, ir nuvalykite veidą tinkamai ir nuolat dengtą sausas.

3. Jei jums nėra pritaikyti, kai jums pradėti jį naudoti, rekomenduojama pradėti su 15 minučių kiekvieną kartą, ir tada daugiau laiko po truputį prisitaikyti.Įprastomis aplinkybėmis, rekomenduojama naudoti 2 kartus per dieną po dešimt dienų, kiekvieną kartą, apie 2 val.

4. Rekomenduojama valyti veidą vėl po naudojimo.

5. Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį žemiau 30C plovimo su neutralius ploviklius, nenaudokite jokių balinimas balikliai, ne požiūris aukštos temperatūros ir aštrių daiktų, ir vengti sąlyčio su saulę.

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Aš esu labai labai dėkingas jums!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto spalva

Pakuotė:

1 *Prieš veidą-kėlimo tvarstis

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[38589]

tipas 2 Grožio Priemonė Veido Kėlimo Raukšlių Pašalinti
3 tipas Face-lift
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 1 Massager Veido
Prekės Pavadinimas mfeisi

Panašūs produktai