2vnt/Lapas Kovos Raukšlių Veido Trinkelėmis Rinkinys Daugkartinio naudojimo Medicininės kokybės Silikono Nasolabial Raukšlės Anti-senėjimo Kaukė užkirsti Kelią Veido Raukšlių

€1.23

-31%

€1.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: audinio veido kaukė, veido kaukė apsaugoti, medvilnės kaukė, Silicio, veido padas, kovos raukšlių veido lipdukas, kaukė apsaugoti, veido pleistras, kaktos pleistras, nu oda.

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Puikiai suprojektuoti savo veidą ir paskirtį trukti ilgą laiką.

Itin plonas silikono medžiaga, tai suteikia jums aukščiausios komforto ir yra labai lengvas odos,Lengvai valomas švariu vandeniu.

Ilgaamžiškumą garantuoja už kelių savaičių, priklausomai nuo taikymo elgesį ir dažnį.

Pagamintas iš 100 % medicininės kokybės silikono,Dermatologiškai patikrintas su "puikiai" odos tolerancijos rezultatas,Aukštos kokybės ir patvarus,Dideli, kėlimo poveikį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Silikonas

Tipas: Silikono veido Padas

Spalva: Skaidri, Kaip vaizdas rodo

Žanras: Kovos Raukšlių

Pakuotė:

2vnt/Lapas * Silikono veido Padas

Pastaba:

Naudokite veido Trinkelėmis nuolat bet kuriuo metu, bet ne mažiau kaip vieną valandą.Norėdami išvengti atsipalaidavimo Trinkelėmis miego metu, mes rekomenduojame dėvėti vakare ar dieną.Jūs taip pat turėtumėte pabandyti mūsų populiarus Trinkelėmis!

Silikono Priežiūros veido Mygtukai yra medicinos lygio juosta, kuri leidžia jums sumažinti raukšles ant veido, švelniai ir nepastebimai sugriežtinti odą sukurti daugiau jaunatvišką išvaizdą.

Mūsų veidas yra pastoviai juda.Ypač naktį, mes dažnai priimti miegojimo pozicijas, kurios forma matomas raukšles ant veido.Senstant oda praranda savo elastingumą ir drėgmę.Silikono Priežiūros veido Padas siūlo sprendimą su puikus rezultatas!

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Kilmės KN(Kilmės)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.033kg (0.07lb.)
Prekės Pavadinimas KuZHEN
Maitinimo Šaltinis Nėra

Panašūs produktai