Naujų Kūrybinių Animacinių Filmų Saldainiai Spalvos Lokio Kaukė Grandinės Virvelę Akiniai, Grandinės

€1.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda kaukė virvelės, kaukė zawalcowany virvelės, galima skalbti kaukė virvelės, mielas kaukė virvelės, kaukė virvelę daug, kaukė virvelės vaikas, pilka kaukė virvelės, kalėdų kaukė virvelės, silicio kaukė virvelės, metalo kaukė virvelės.

Dekoratyvinis virvelės

Gali būti naudojamas kaip nešiojantiems grandinės arba kaukė anti-drop grandinės

Rankų darbo

Netraukite sunku, stengiuosi būti švelni

Dydis: apie 60cm ilgio

Parduotas prekes šioje parduotuvėje yra visi kokybę garantuoja.Prašome būti tikri, kad pirkti.Jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes garantuojame jums priimtiną atsakymą.Tai yra didelė garbė gauti jūsų paramą ir palaikymą, ant kelių augimo.Prašome pateikti mums patinka, parankinius ir dėmesio, labai ačiū! !

Produktų šioje parduotuvėje yra visi paimti natūra, o nuotraukos rodomos kaip pavyzdžius.Prieš perkant bet kokį kitą daiktą, prašome rasti valdovas, atsižvelgiant į produkto dydį pajusti tikrąjį dydį, kad būtų išvengta skirtumas tarp faktinio dydžio ir dydžio galite įsivaizduoti.

Po to, kai gaunate prekes, atidžiai patikrinkite, ar yra kokia nors žala ar praleistų siuntą, nedelsdami susisiekite su mumis, mes išsiimti arba grąžinti galite ne pirmą kartą

Pasibaigus mokėjimo, mes išsiųsti jį iš maždaug 24 valandos

Mes esame šaltinis gamykloje, ir mes turime prekių platinamas visų pagrindinių e-komercijos platformų.Pasiūla yra stabilios, kaina yra pigūs, ir kokybė garantuota.

Medžiaga Metalo
Lytis Unisex
Modelio Tipas Animacinių filmų
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Elemento Ilgio 60cm
Akiniai Priedai Grandinės & Lanyards

Panašūs produktai