5Pairs Akinius, Nosies Pagalvėlės Lipnia Silikono Nosies Pagalvėlės neslidus Balta Plona Nosepads už Akiniai, Akiniai Akiniai Priedai

€0.56

-41%

€0.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cli silikono nosies, dalys stiklai, stiklo nosis pad, kūrybos nosepads, nosis pad, akinių nosies padas, papūga medis, silikone nosis pad, titano nosis pad rankos, minkšti nosies pagalvėlės akiniai.

Aprašymas

Šie nosies pagalvėlės tinka akiniai, akiniai nuo saulės, akinių ir pan., gali sutapti su visų rūšių plokštelės optinių rėmelių, SR-90, TR-100, stalo akiniai nuo saulės plokštės, plastiko rėmai ir kt.

Taikoma nosies pagalvėlės:

Nosies pagalvėlės gali ne tik padidinti aukštis, todėl akiniai jums tinka labiau, bet taip pat išvengti slydimo, suteikiant jums naują akinius nešioti patirtis.

Nosies pagalvėlės yra lipnios lengva paraiška ir ilgaamžiškumas, tiesiog nulupkite ir klijuoti juos ant savo akinius, ir jūs galite pritaikyti juos sluoksniais, jei manote, kad tai per plonas.

Vienkartiniai produkto:

Į akinių nosies pagalvėlės yra vienkartiniu, ir kenčia dėl vandens garų ir temperatūros, jie turi būti keičiami periodiškai.

Techniniai duomenys:

Dydis: 1.9 x 0.8 cm

Storis: 1,0 mm

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda, balta

Kiekis: 10/5 poros

Komplektą sudaro: 10x nosies pagalvėlės

Plotis(mm) 8
Ilgis(mm) 19
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Formos\modelis Ovalo formos

Panašūs produktai