2021 Mados Akrilo Akiniai Nuo Saulės Grandinės Moteriški Akinių Grandines Skaitymo Akiniai Kabinti Ant Kaklo Grandinės Largands Eyewears Laido Laikiklis

€1.09

-29%

€1.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juodos spalvos akių stiklo laikiklis, mezo serumas, krūties padidinti, jungtys akiniai turėtojas, sunhlasses turėtojas akiniai, akių kaukė daugkartinio naudojimo, esun akinių laikiklis, fenti akiniai, barzda balta, dega slim.

2021 Mados Akrilo Akiniai nuo saulės Grandinės Moteriški Akinių Grandines Skaitymo Akiniai Kabinti ant Kaklo Grandinės Largands Eyewears Laido Laikiklį 100% Brand New ir Aukštos Kokybės.Tipas:Akiniai, Grandinės/Anti-lost Kaukė Lanyards Medžiaga: Plastikas Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje Ilgis: 50 cm Pakuotė: 1 VNT Akiniai, Grandinės Pastaba: 1. Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.Prašome patikrinti, dydis atidžiai prieš jums pirkti prekę. 2. Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane. 3. Jei jums reikia daugiau, kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums nuolaidos. 4.jei yra kažkas negerai su kokybės, kiekio ir rūšies produkto, prašome nukrito nemokamai sutartį su mūsų klientų aptarnavimo. 5.Dėkojame už jūsų prašome suprasti!

Modelio Numeris Veido Kaukė Lanyards
2 funkcija Kaklo Dirželis Virvė
Elemento Tipas Akiniai Priedai
3 funkcija Akiniai, Grandinės
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Skaitymo Akiniai Laido
Funkcija 1 Veido Kaukė Lanyards
Akiniai Priedai Grandinės & Lanyards
Funkcija 5 Kutas Virvelės
Elemento Ilgio 50 cm
Lytis Unisex
Medžiaga Akrilo, Plastikiniai
Prekės Pavadinimas KLASSNUM

Panašūs produktai