Kūdikio Vežimėlis Saugojimo Krepšys Organizatoriai Universalus Vežimėlis Buggy Puodelio Laikiklis Žiemos Dėklas Butelių Laikymo Daugiafunkcinė Mumija Krepšys

€7.82

-40%

€13.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: citroen puodelio laikiklis, puodelio laikiklis opel, puodelio laikiklis renault, c5 puodelio laikiklis, puodelio laikiklis "toyota", puodelio laikiklis skoda, automobilio savininkas nešiojamas kompiuteris, automobilių puodelio laikiklis dėklas, automobilių kavos puodelio laikiklis, automobilio puodelio laikiklį įdėkite.

Medžiaga:Poliesteris Tipas:Vežimėlis Maišelis Aprašymas: 1.Programos:Jūs galite įdėti gėrimų, užkandžių, servetėlės, manekenai, raktų, piniginės ir atsarginių sauskelnės į šį kūdikio vežimėlis saugojimo krepšys.Tai gali taip pat padėti organizuoti kūdikio mažus daiktus, kai vaikščioti su kūdikiu. 2.Medžiaga:Šis kūdikio vežimėlis saugojimo krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės izoliacinės medžiagos, kad atitiktų kūdikio reikalavimai, keliami vandens puodelis, pieno butelis, saugojimo ir pan.Puikiai tinka keliaujant mama su kūdikiu, smart mama gali sutvarkyti visus poreikius tik vieną maišą, kaip šis 3.Racionalus Skyrius:galite saugoti visus savo daiktus į tvarkingai organizuotas skyrių, kurie suteikia lengvą prieigą prie visų savo poreikius.Interjero daugiafunkcinis vietos galima dėti įvairių reikmenų, racionalus dizainas lengva laikyti ir nešiotis. 4.Lengvai tilptų:Suprojektuoti, kad tilptų dauguma rankenos vežimėliuose, buggy sport, vežimėlį, vežimėlį, rollator, geležinkelių walker ir kt.Dydis:35*12*4cm. 5.Paketą, įskaitant:vaikų Vežimėliai Laikymo Maišelis Pakuotė: Kūdikio Vežimėlis Saugojimo Krepšys Pastabos: 1.1 colis = 2,54 cm 2.Prašome leisti 2-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš siūlymą. 3.Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Tipas Vežimėlio Krepšys
Amžius 0-6m, 7-12m, 13-24m
Modelio Numeris ZM2319

Panašūs produktai