Vežimėlis Vežimėlis Vystyklų Krepšys Naujagimiui, Sulankstomas Vandeniui Keitimas Trinkelėmis Nešiojamų Kūdikių Vystyklų Padengti Kilimėlis Švarus Vertus, Lankstymo, Kūdikių Priežiūra

€8.93

-36%

€14.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plastikiniai keičiasi padas, nailono keičiasi padas, nešiojamų keitimas trinkelėmis žalia, juoda keičiasi padas, multifuncional nešiojamų vystyklų keitimas padas, vystyklų keitimas trinkelėmis portatil, "chevron" keičiasi padas, pvc keičiasi padas, nešiojamų keitimas pagalvėlės, daugkartinio naudojimo nešiojamų keičiasi padas.

Savybės:

Nešiojamų ir Kartų-gali

Kūdikio vystyklų padėklas gali būti pakabinti ant krepšelį, kai išeina, kad motina gali pakeisti vystyklų bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

Švarus ir Anti-bakterinė

Yra daug bakterijų ant stalo ir kėdės , ir tai nėra patogu, jei norite pakeisti vystyklų.Kūdikio vystyklų mygtukai yra ne tik švarus, bet ir anti-bakterinė.

Odos draugiškas ir Vandeniui

Kūdikio vystyklų padas yra pagamintas iš drobės ir nailono, kuris yra patogus, odos draugiškas ir atsparus vandeniui, todėl jūsų kūdikis gaivus ir patogiai.

Patogus ir Saugojimas

Jūs galite įdėti popieriniai rankšluosčiai, vystyklai ir kiti elementai kūdikių vystyklų mygtukai, ir ji gali taip krepšelį maišą, kai jūs einate.Spręsti problemų keičiant sauskelnes kai vyksta, parkų, prekybos centrai, restoranai ir t.t.

Geriausia Paslaugos

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors problemų, apie kūdikio vystyklų trinkelėmis, prašome neturi jokių dvejonių ir skambinkite mums pirmą kartą.Mes visada nuoširdžiai laukia jūsų klausia.

Specifikacija:

Tipas: Kūdikių Vystyklų Padas

Kiekis: 1 VNT

Medžiaga: Sniego Drobės+Nailonas

Spalva:, Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Dydis: 61.0*35.0*2.0 cm/24.0*13.8*0.8" (L*W*H)

Pakuotės Dydis: 36.0*26.0*3.0 cm/14.2*10.2*1..2" (L*W*H)

Grynasis Svoris:250.0 g/8.8 oz

Pakuotė:

1* Kūdikių Vystyklų Padas

Tipas Vežimėlio Krepšys
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris kūdikių vystyklų padas
Amžius 7-9Y, 4-6y, 2-3Y, 19-24M, 13-18M, 10-12M, 7-9M, 4-6M, 0-3M

Panašūs produktai