Vežimėlis Lietaus Universalus Vežimėlis Prekinis, Galinis Stiklo Vežimėlis Skėčio Lietpaltis Dangtelis Nuo Dulkių Dangtelis Kūdikio Vežimėlis Priedai

€1.40

-27%

€1.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: poncho raudona, padengti vežimėlis, kailio šalikas, quad, evenflo skėtinis vežimėlis, nuimamas skėtis vežimėlis, filtro žarna, undinė skėtinis vežimėlis, vyrai lietpaltis, lietpaltis poncho.

Savybės

1. Aukštos kokybės: išorinis padengti vežimėlis yra pagamintas iš 100% EVA, kuris yra netoksiškas ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, ir nesukelia stiprių kvapų, taip, kad jūsų vaikas gali kvėpuoti saugiai vežimėlis.Skaidrus, kūdikiai gali matyti ne bet kada, tėvai gali pamatyti viduje bet kuriuo metu.

2. Lengva naudoti: vežimėlis lietaus, galima įrengti keletą sekundžių, kurios bus patenkinti jūsų poreikius.

3. Iš visų pusių apsauga: Į lietaus vežimėlis gali apsaugoti kūdikį nuo lietaus, vėjo, sniego, šalčio ir dulkių.

4. Universalus dydis: Mūsų lietaus tinka labiausiai vežimėliais ir vežimėliais iš vežimėliais.

5. Aiškus dizainas: yra priekyje atsukta langą ant dangtelio, kuris gali duoti kūdikiams geras vaizdas, ir jo medžiaga gali užkirsti kelią lenkimo ir įbrėžimas.Pašalinti galvos svaigimas ir vaizdo iškraipymo, kad vaikai mato iš išorės plastiko.Palyginti su lietaus, be priekinio lango, kūdikiams gali būti patogiau ir stebėti lauko scena aiškiau.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vaikų vežimo dangtis

Medžiaga: EVA

Svoris: apie 200g

Pakavimo sąrašas:

Vežimėlio gaubtas* 1

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Sertifikavimo EN
Modelio Numeris KDL1751
Amžius 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Lietaus
Medžiaga Nailonas

Panašūs produktai