24pcs Rankų darbo Akiniai, Grandinės Jungtis Ne Slydimo Minkštos Gumos Abiejų Galų Virvelę Skaityti Turėtojas Dirželis Mados Akiniai Priedai

€1.61

-19%

€2.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akinių laikiklis, akiniai priedai metoutou, akiniai priedai realizavimo, custom virvelės, virvelę karoliai, fendi akiniai priedai, esun akinių laikiklis, akinių maišelis klubo, kaklo dirželis, landyard kaklo.

100% brand new

Produkto Aprašymas Specifikacija:nauja

Medžiaga: Guma

Dydis apie: 20mm

Pakuotė:24 vnt./12 porų

Pirkimo Pastaba: Nuotraukos yra nuoroda tik, ne tikrasis produktas dydis, Gaminio Dydis, žr. Prekės Specifiką.

Nuotraukos:Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekę ir garantuojame, kad stilius yra tas pats .Ačiū !

Prekės Informacija

1).Keitimas: 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.03937 colių.

2).Jūsų paklausimas susijęs su mūsų produkto ir kainų bus atsakyta per 24 valandas.

3).Jūsų užsakymas bus išsiųstas laivybos metodą pasirinkti, ir jums bus gauti prekes per 20-60 dienų.Prašome palaukti kantriai paketą.

4).Kad > 25USD, Pateikti sekimo numerį.Kai produktai siunčiami, Mes jus informuoti apie sekimo numerį.Piko sezono metu, Pakuotės sekimo įrašo, būtų atidėti šiek tiek internetu.Jei galite sekti savo siuntos, Prašome susisiekti su mumis.

5).Kad> 200USD, Laivų tarptautinių express , Per DHL, UPS ar AVS. ( Pateikti sekimo numerį, Atvykimo Laikas: nuo 5 iki 20 darbo dienų. )

6).Visas prekes pasiūlymai pardavimas yra geros kokybės ir, laikantis griežtų bandymų, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

7).Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.

Ilgis 2cm
Spalva Auksas, Sidabras
Modelio Tipas Kietas
Panaudota Akiniai Priedai
Lytis Unisex, Moterys ir Vyrai
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė OPP
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Elemento Ilgio About 20mm
Prekės Pavadinimas WIHODA
Akiniai Priedai Grandinės & Lanyards
Medžiaga Silikono, Metalo
Modelio Numeris -SP30S
Tipas Akiniai Jungtis

Panašūs produktai